Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlauwZwart Dèsses Bangui
442 Tactiek Bangui
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Roque kopt de bal weg. Loois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brunclík probeert naar een medespeler te passen. Campitelli is nu in balbezit. Campitelli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Duinslaeger trapt de bal weg van het doel. Van Buyten kopt de bal weg. Wuyts rent richting de bal. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Dèsses Bangui 1:0

12e minuut.
Van Buyten probeert naar een medespeler te passen. Wuyts rent richting de bal. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyts verovert de bal door een tackle van achteren. Wuyts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Hong Ming met een sublieme pass. Loois is nu in balbezit. Loois passt de bal met de wreef. Wuyts rent richting de bal. Wuyts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Filut speelt de bal door. Hong Ming heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Ott zijn tegenspeler op de grond. Ott is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Soens is nu in balbezit. Soens passt de bal in één keer door. Loois geeft een hoge lob. Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campitelli met de inworp. Brunclík kan de bal niet met de borst controleren. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Filut probeert naar een medespeler te passen. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo begaat een overtreding. Calvo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Lazou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harmadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmadić passt de bal zonder na te denken. Brunclík is nu in balbezit. Brunclík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Loois geeft de bal voor. de Theux de Meylandt kopt de bal weg. Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyts draait met de bal, schiet en ... van de Kasteele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Dèsses Bangui 2:0

45e minuut.
Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński met een sublieme pass. Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Dèsses Bangui 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 68%, Dèsses Bangui 32%.
BlauwZwart - Dèsses Bangui 2:1

47e minuut.
Brunclík is nu in balbezit. Brunclík passt de bal zonder na te denken. Campitelli geeft een lange en hoge pass. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duinslaeger trapt de bal weg. Roque kopt de bal weg. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wuyts is nu in balbezit. Sielicki rent richting de bal. Wuyts verovert de bal door een tackle van achteren. Wuyts schiet op doel. van de Kasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Roque rent richting de bal. Roque geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen. Dzigoński is nu in balbezit. Dzigoński schiet op doel. Duinslaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dzigoński is nu in balbezit. Dzigoński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlauwZwart - Dèsses Bangui 2:2

71e minuut.
Harmadić rent richting de bal. Harmadić passt de bal met de wreef. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Duinslaeger probeert naar een medespeler te passen. Marciano is nu in balbezit. Marciano geeft een hoge lob. Campitelli is nu in balbezit. Campitelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Dèsses Bangui 2:3

77e minuut.
Daar is Hong Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong Ming passt de bal zonder na te denken. Brunclík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Duinslaeger met een harde bal richting middenveld. Soens heeft problemen om de bal te vangen. Roque met een sublieme pass. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Roque passt de bal in één keer door. Harmadić is nu in balbezit. Harmadić speelt de bal door. Brunclík is nu in balbezit. Brunclík schiet op doel. De bal raakt de paal. Duinslaeger bokst de bal weg.

86e minuut.
Lazou geeft de bal voor. Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marciano krijgt een gele kaart. Wuyts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Theux de Meylandt legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. van de Kasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlauwZwart - Dèsses Bangui 3:3

87e minuut.
Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming speelt de bal door. Roque met een sublieme pass. Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyts schiet op doel. van de Kasteele bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 67%, Dèsses Bangui 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlauwZwart - Dèsses Bangui 3:3