Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bachi Tempelierenhof V.V.
stranger thing Tactiek Evil Strategy 2
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


15e minuut.
Rycke passt de bal in één keer door. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser probeert naar een medespeler te passen. Bruggink rent richting de bal. Bruggink haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Aguiar rent richting de bal. Presser verovert de bal door een tackle van achteren. Presser met een sublieme pass. Bruggink is nu in balbezit. Bruggink draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lichnerowicz geeft de bal voor. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop onderschept slim de pass. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Korteschiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Tempelierenhof V.V. 1:0

31e minuut.
Ducruet is nu in balbezit. Ducruet geeft de bal voor. Bruggink rent richting de bal. Bruggink schiet op doel. Strujac probeert de bal aan de voet te houden. Tüzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Buelinckx probeert de bal met de borst te controleren. Syposz is nu in balbezit. Syposz passt de bal met de wreef. Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Aguiar geeft de bal voor. Inworp. Den Duts met een snelle inworp. Presser is nu in balbezit. Presser geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tüzel trapt de bal weg. Lichnerowicz is nu in balbezit. Lichnerowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Denhaese passt de bal met de wreef. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Bruggink bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruggink draait met de bal, schiet en ... Tüzel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 58%, Tempelierenhof V.V. 42%.
Team Bachi - Tempelierenhof V.V. 1:0

49e minuut.
Descalzi probeert naar een medespeler te passen. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz geeft de bal voor. Lichnerowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Korteschiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Laeremans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negomireanu onderschept slim de pass. Negomireanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Lichnerowicz de bal. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Tempelierenhof V.V. 2:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korteschiel trapt de bal weg. Rycke kopt de bal weg. Bruggink bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruggink schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nuul is nu in balbezit. Nuul passt de bal in één keer door. Syposz speelt de bal door. Sukop rent richting de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Descalzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićanović onderschept slim de pass. Mićanović passt de bal met de wreef. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bruggink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Tempelierenhof V.V. 2:1

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Nil komt het veld opgelopen. Dolberg komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dolberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rycke krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Aguiar rent richting de bal. De Nil verovert de bal door een tackle van achteren. De Nil speelt de bal door. Dolberg rent richting de bal. Dolberg haalt uit met een fantastische trap. Tüzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 48%, Tempelierenhof V.V. 52%.
Team Bachi - Tempelierenhof V.V. 2:1