Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlauwZwart Maybato Sur
442 Tactiek 532kv
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 47.1
adequate Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen solid


8e minuut.
Hashani kopt de bal weg. Daar is Stafford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elslander verovert de bal door een tackle van achteren. Speth rent richting de bal. Speth draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Maybato Sur 0:1

25e minuut.
Lisboeta passt de bal met de wreef. Dugay geeft de bal voor. Hashani rent richting de bal. Hashani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Maybato Sur 0:2

27e minuut.
Daar is Hồng Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hồng Đức geeft de bal voor. Lisboeta rent richting de bal. Lisboeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Maybato Sur 0:3

29e minuut.
Łęgosz probeert naar een medespeler te passen. Lazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth onderschept slim de pass. Elslander rent richting de bal. Elslander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Maybato Sur 0:4

33e minuut.
Elslander bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth probeert naar een medespeler te passen. Lisboeta is nu in balbezit. Lisboeta geeft een lange en hoge pass. Elslander kopt de bal weg. Duinslaeger bokst de bal weg.

38e minuut.
Lisboeta speelt de bal door. Speth rent richting de bal. Speth passt de bal zonder na te denken. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hashani is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Speth geeft een hoge lob. Stafford is nu in balbezit. Stafford passt de bal in één keer door. Daar is Elslander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elslander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Speth onderschept slim de pass. Speth passt de bal in één keer door. Hồng Đức is nu in balbezit. Wuyts verovert de bal door een tackle van achteren. Wuyts draait met de bal, schiet en ... Renou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 59%, Maybato Sur 41%.
BlauwZwart - Maybato Sur 0:4

50e minuut.
Lisboeta met een sublieme pass. Stafford rent richting de bal. Hashani verovert de bal door een tackle van achteren. Hashani haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo passt de bal zonder na te denken. Wuyts rent richting de bal. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rogge passt de bal in één keer door. Calvo met een sublieme pass. Van Buyten rent richting de bal. Lisboeta verovert de bal door een tackle van achteren. Lisboeta geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Elslander probeert de bal met de borst te controleren. Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Elslander rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Maybato Sur 0:5

57e minuut.
Lisboeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboeta passt de bal in één keer door. Hashani is nu in balbezit. Hashani haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Elslander rent richting de bal. Elslander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Maybato Sur 0:6

78e minuut.
Łęgosz rent richting de bal. Wuyts verovert de bal door een tackle van achteren. Wuyts passt de bal zonder na te denken. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Maybato Sur 1:6

87e minuut.
Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth passt de bal zonder na te denken. Hashani is nu in balbezit. Hashani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Maybato Sur 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 50%, Maybato Sur 50%.
BlauwZwart - Maybato Sur 1:7