Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bachi Ie Moaje
stranger thing Tactiek 5def
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Descalzi verovert de bal door een tackle van achteren. Descalzi speelt de bal door. Syposz heeft problemen om de bal te vangen. Syposz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Tonoletti met een sublieme pass. Chigiotti rent richting de bal. Chigiotti passt de bal zonder na te denken. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sukop heeft problemen om de bal te vangen. Guareschi rent richting de bal. Sukop maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sukop moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sukop schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Guareschi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guareschi kan niet meer verder spelen. Gazzè komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Beslać bereikt de bal nog maar net als eerste. Beslać geeft een hoge lob. Gavalovski kopt de bal weg. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Tüzel bokst de bal weg.

45e minuut.
Hertzsch geeft een lange en hoge pass. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Syposz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Syposz rent richting de bal. Syposz geeft de bal voor. Buranelli rent richting de bal. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Beslać heeft problemen om de bal te vangen. Nuul geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Beslać de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nuul geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 51%, Ie Moaje 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Bachi - Ie Moaje 0:0

46e minuut.
Nyúl is nu in balbezit. Buranelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nyúl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tonoletti met een snel genomen vrije trap. Gavalovski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tüzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Gavalovski verovert de bal door een tackle van achteren. Gavalovski geeft een lange en hoge pass. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Tüzel bokst de bal weg. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Ie Moaje 0:1

78e minuut.
Gavalovski is nu in balbezit. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski verovert de bal door een tackle van achteren. Gavalovski passt de bal in één keer door. Tüzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 47%, Ie Moaje 53%.
Team Bachi - Ie Moaje 0:1