Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje Team Bachi
5def Tactiek stranger thing
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 49.6
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Tonoletti passt de bal zonder na te denken. Chigiotti probeert naar een medespeler te passen. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Tüzel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Team Bachi 1:0

7e minuut.
Ambrozik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syposz met een snelle inworp. Descalzi controleert de bal met de borst. Descalzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Syposz speelt de bal door. Milowicz rent richting de bal. Milowicz met een sublieme pass. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap. Tüzel bokst de bal weg.

12e minuut.
Chigiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymaniak. Chigiotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tonoletti met een snel genomen vrije trap. Gavalovski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tüzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Team Bachi 2:0

13e minuut.
Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl passt de bal zonder na te denken. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Strujac speelt de bal door. Sukop rent richting de bal. Tonoletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tonoletti krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Milowicz kopt de bal weg. Nyúl rent richting de bal. Descalzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski onderschept slim de pass. Gavalovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tonoletti speelt de bal door. Chigiotti is nu in balbezit. Chigiotti probeert naar een medespeler te passen. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 43%, Team Bachi 57%.
Ie Moaje - Team Bachi 2:0

49e minuut.
Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop rent richting de bal. Maydana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukop raakt geblesseerd tijdens het duel. Descalzi wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Team Bachi 2:1

67e minuut.
Chigiotti verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymaniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuul geeft de bal voor. Gheorghiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Szymaniak probeert naar een medespeler te passen. Nuul is nu in balbezit. Chigiotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chigiotti krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tonoletti met een snelle inworp. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milowicz geeft een hoge lob. Nyúl springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Team Bachi 3:1

78e minuut.
Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een hoge lob. Nuul kopt de bal weg. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Aguiar passt de bal zonder na te denken. Syposz is nu in balbezit. Milowicz begaat een overtreding. Milowicz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Szymaniak rent richting de bal. Gavalovski onderschept slim de pass. Gavalovski passt de bal met de wreef. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz met een sublieme pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl schiet op doel. Tüzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 42%, Team Bachi 58%.
Ie Moaje - Team Bachi 3:1