Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stressless Tempelierenhof V.V.
433 Tactiek Evil Strategy
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 46
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Laeremans speelt de bal door. Klungelig pakt Rycke de bal. Met opzet legt Vokolský zijn tegenspeler op de grond. Vokolský krijgt een gele kaart.

13e minuut.
van Alphen met een snelle inworp. Denhaese is nu in balbezit. Denhaese geeft een lange en hoge pass. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Tempelierenhof V.V. 0:1

18e minuut.
Vokolský passt de bal zonder na te denken. Folkestad rent richting de bal. Redfern legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Redfern krijgt een gele kaart. Folkestad moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Folkestad kan niet meer verder spelen. Trnić komt het veld opgelopen. Janbeck zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu verovert de bal door een tackle van achteren. Buelinckx begaat een overtreding. Buelinckx krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Denhaese bereikt de bal nog maar net als eerste. Denhaese passt de bal in één keer door. Peciga rent richting de bal. Rycke onderschept slim de pass. Rycke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rycke is nu in balbezit. Rycke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Tempelierenhof V.V. 0:2

39e minuut.
Vokolský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cordeanu komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Redfern onderschept slim de pass. Redfern met een sublieme pass. Accareddu is nu in balbezit. Janbeck rent richting de bal. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 55%, Tempelierenhof V.V. 45%.
stressless - Tempelierenhof V.V. 0:2

51e minuut.
Büchner rent richting de bal. Rycke verovert de bal door een tackle van achteren. Peciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke onderschept slim de pass. Rycke draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cordeanu rent richting de bal. Paemel is nu in balbezit. Paemel geeft de bal voor. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Tempelierenhof V.V. 0:3

82e minuut.
Daar is Sertkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordeanu speelt de bal door. Bernardes is nu in balbezit. Mićanović verovert de bal door een tackle van achteren. Mićanović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 59%, Tempelierenhof V.V. 41%.
stressless - Tempelierenhof V.V. 0:3