Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maybato Sur Dèsses Bangui
532kv Tactiek Bangui
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 36.3
solide Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Lisboeta is nu in balbezit. Lisboeta met een sublieme pass. Hashani is nu in balbezit. Speth is nu in balbezit. Speth draait met de bal, schiet en ... Jarząb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jarząb probeert naar een medespeler te passen. Brunclík kopt de bal weg. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tylka is nu in balbezit. Lisboeta verovert de bal door een tackle van achteren. Lisboeta passt de bal in één keer door. Elslander is nu in balbezit. Elslander draait met de bal, schiet en ... Jarząb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Łęgosz speelt de bal door. Lisboeta is nu in balbezit. Lisboeta passt de bal met de wreef. Elslander rent richting de bal. Elslander haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dugay passt de bal zonder na te denken. Speth rent richting de bal. Speth passt de bal met de wreef. Elslander is nu in balbezit. Elslander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jarząb niet meer kan verder spelen. van de Kasteele komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybato Sur 49%, Dèsses Bangui 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maybato Sur - Dèsses Bangui 0:0

47e minuut.
Dugay rent richting de bal. Dugay passt de bal zonder na te denken. Speth met een sublieme pass. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Lisboeta geeft een lange en hoge pass. Speth kopt de bal weg. Marciano heeft problemen om de bal te vangen. Elslander is nu in balbezit. Elslander haalt uit met een fantastische trap. van de Kasteele bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - Dèsses Bangui 1:0

50e minuut.
Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming passt de bal in één keer door. Roque speelt de bal door. Brunclík bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunclík passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciano geeft de bal voor. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth rent richting de bal. Speth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Harmadić rent richting de bal. Harmadić passt de bal zonder na te denken. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński haalt uit met een fantastische trap. Renou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maybato Sur - Dèsses Bangui 1:1

73e minuut.
Harmadić is nu in balbezit. Harmadić passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dugay de bal onder controle te krijgen. Harmadić rent richting de bal. Harmadić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hashani is nu in balbezit. Marciano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hashani raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hashani neemt zijn aanloop. van de Kasteele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - Dèsses Bangui 2:1

84e minuut.
Brunclík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elslander rent richting de bal. Elslander passt de bal zonder na te denken. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elslander probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybato Sur 37%, Dèsses Bangui 63%.
Maybato Sur - Dèsses Bangui 2:1