Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dèsses Bangui Maybato Sur
Bangui Tactiek 532kv
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen very good


8e minuut.
Hồng Đức geeft een hoge lob. Rączka kopt de bal weg. Speth is nu in balbezit. Speth draait met de bal, schiet en ... van de Kasteele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Maybato Sur 0:1

12e minuut.
Szőnyi geeft de bal voor. Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Filut is nu in balbezit. Speth verovert de bal door een tackle van achteren. Speth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Maybato Sur 0:2

17e minuut.
Bjørneboe onderschept slim de pass. Bjørneboe geeft een hoge lob. Speth rent richting de bal. Speth schiet op doel. van de Kasteele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Maybato Sur 0:3

20e minuut.
Rączka rent richting de bal. Rączka passt de bal zonder na te denken. Speth rent richting de bal. Speth haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marciano de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dugay speelt de bal door. Klungelig pakt Hồng Đức de bal. Hồng Đức geeft de bal voor. Rączka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Maybato Sur 0:4

23e minuut.
Klungelig pakt Bjørneboe de bal. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzigoński haalt uit met een fantastische trap. Renou probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Szőnyi kopt de bal weg. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani passt de bal met de wreef. Rączka rent richting de bal. Rączka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Harmadić passt de bal met de wreef. Szőnyi geeft de bal voor. Speth rent richting de bal. Rączka rent richting de bal. Rączka haalt uit met een fantastische trap. van de Kasteele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Dugay kopt de bal weg. Speth is nu in balbezit. Filut schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Speth raakt geblesseerd tijdens het duel. Dugay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka speelt de bal door. Speth rent richting de bal. Speth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Maybato Sur 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dèsses Bangui 61%, Maybato Sur 39%.
Dèsses Bangui - Maybato Sur 0:5

46e minuut.
Rączka is nu in balbezit. Rączka passt de bal in één keer door. Speth is nu in balbezit. Hashani rent richting de bal. Hashani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Maybato Sur 0:6

48e minuut.
Sielicki geeft een lange en hoge pass. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming passt de bal met de wreef. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Maybato Sur 1:6

53e minuut.
Lisboeta rent richting de bal. Lisboeta probeert naar een medespeler te passen. Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth schiet op doel. van de Kasteele werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Dzigoński heeft problemen om de bal te vangen. Brunclík rent richting de bal. Brunclík passt de bal in één keer door. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dampog geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lisboeta de bal. Speth kopt de bal weg. Hashani heeft problemen om de bal te vangen. Hashani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Harmadić probeert naar een medespeler te passen. Brunclík bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunclík passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Speth de bal. Speth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Harmadić is nu in balbezit. Mangalap verovert de bal door een tackle van achteren. Roque met een sublieme pass. Mangalap is nu in balbezit. Mangalap geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth speelt de bal door. Klungelig pakt Rączka de bal. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mangalap kopt de bal weg. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani passt de bal zonder na te denken. Speth is nu in balbezit. Speth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Roque de bal. Hashani rent richting de bal. Hashani met een sublieme pass. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Maybato Sur 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dèsses Bangui 60%, Maybato Sur 40%.
Dèsses Bangui - Maybato Sur 1:7