Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V for S BlauwZwart
442 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 34.2
very good Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen average


9e minuut.
Lazou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bătrânu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aucamán rent richting de bal. Aucamán geeft de bal voor. Duinslaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wuijts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuijts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - BlauwZwart 1:0

11e minuut.
Jusufbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán rent richting de bal. Jusufbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Loois verovert de bal door een tackle van achteren. Jusufbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Loois maakt een afschuwelijke overtreding. Loois krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jusufbegović rent richting de bal. Jusufbegović passt de bal met de wreef. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Wuijts springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - BlauwZwart 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Wuijts de bal. Jusufbegović is nu in balbezit. Jusufbegović passt de bal in één keer door. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - BlauwZwart 3:0

44e minuut.
Fer rent richting de bal. Fer passt de bal zonder na te denken. Wuijts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuijts schiet op doel. Duinslaeger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mikhailiv kopt de bal weg. Wuijts probeert de bal met de borst te controleren. Calvo is nu in balbezit. Wuijts onderschept slim de pass. Wuijts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 40%, BlauwZwart 60%.
V for S - BlauwZwart 3:0

50e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailiv verovert de bal door een tackle van achteren. Mikhailiv passt de bal met de wreef. Aucamán rent richting de bal. Aucamán draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - BlauwZwart 4:0

61e minuut.
Wańkowicz passt de bal in één keer door. Mikhailiv probeert naar een medespeler te passen. Słonecznik met een sublieme pass. Fer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lazou neemt vlug de vrije trap. Mikhailiv heeft problemen om de bal te vangen. Mikhailiv passt de bal met de wreef. Wuyts is nu in balbezit. Wuyts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Loois passt de bal met de wreef. Wuyts rent richting de bal. Mikhailiv begaat een overtreding. Mikhailiv krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu speelt de bal door. Jusufbegović is nu in balbezit. Jusufbegović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 47%, BlauwZwart 53%.
V for S - BlauwZwart 4:0