Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlauwZwart V for S
442 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 44.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen matig
matig Verdedigen solide


22e minuut.
Jusufbegović passt de bal met de wreef. Fer geeft de bal voor. Stafford bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán onderschept slim de pass. Aucamán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - V for S 0:1

25e minuut.
Calvo passt de bal met de wreef. Wuijts is nu in balbezit. Loois bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuijts onderschept slim de pass. Wuijts draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger bokst de bal weg. Fer is nu in balbezit. Wuijts rent richting de bal. Wuijts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - V for S 0:2

35e minuut.
Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu passt de bal zonder na te denken. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Bătrânu is nu in balbezit. Met opzet legt Lazou zijn tegenspeler op de grond. Bătrânu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikhailiv zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Aucamán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aucamán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Loois passt de bal in één keer door. Bagietas rent richting de bal. Wuyts onderschept slim de pass. Wuyts haalt uit met een fantastische trap. Morawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ott kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słonecznik met de inworp. Klungelig pakt Fer de bal. Fer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wuyts passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Loois de bal. Loois passt de bal met de wreef. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt haalt uit met een fantastische trap. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Piec geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Beucker met de inworp. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 62%, V for S 38%.
BlauwZwart - V for S 0:2

50e minuut.
Wańkowicz met een sublieme pass. Jusufbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufbegović passt de bal in één keer door. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mikhailiv is nu in balbezit. Mikhailiv passt de bal met de wreef. Jusufbegović speelt de bal door. Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
de Theux de Meylandt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Merckpoel komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słonecznik met de inworp. Fer met een sublieme pass. Wuijts rent richting de bal. Wuijts geeft een lange en hoge pass. Duinslaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bătrânu geeft de bal voor. Soens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wuijts rent richting de bal. Wuijts haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - V for S 0:3

64e minuut.
Mikhailiv passt de bal in één keer door. Fer is nu in balbezit. Fer probeert naar een medespeler te passen. Wuijts rent richting de bal. Wuijts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wańkowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verdonck komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas geeft de bal voor. Daar is Lazou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wuijts kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bătrânu de bal onder controle te krijgen. Aucamán rent richting de bal. Aucamán schiet op doel. Duinslaeger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - V for S 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 50%, V for S 50%.
BlauwZwart - V for S 0:4