Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V for S stressless
442 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen very good


1e minuut.
Bernardes verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardes met een sublieme pass. Daar is van Alphen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán haalt uit met een fantastische trap. Prodanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wuijts is nu in balbezit. Wuijts draait met de bal, schiet en ... Prodanov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bernardes heeft problemen om de bal te vangen. Słonecznik speelt de bal door. Trnić met een sublieme pass. Janbeck rent richting de bal. Janbeck draait met de bal, schiet en ... Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
van Alphen onderschept slim de pass. Bătrânu probeert naar een medespeler te passen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuijts onderschept slim de pass. Wuijts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Peciga kopt de bal weg. Trnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailiv begaat een overtreding. Trnić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janbeck komt bij de bal en schiet. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bagietas trapt de bal weg van het doel. Accareddu kopt de bal weg. Janbeck probeert de bal aan de voet te houden. Accareddu rent richting de bal. Accareddu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Büchner met een sublieme pass. Wuijts probeert de bal aan de voet te houden. Mikhailiv met een sublieme pass. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
van Alphen onderschept slim de pass. Wuijts bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Biaram zijn tegenspeler op de grond. Biaram krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Wuijts springt en kopt de bal. Prodanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Peciga probeert de bal met de borst te controleren. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - stressless 1:0

36e minuut.
Wuijts bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram onderschept slim de pass. Jusufbegović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jusufbegović krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mikhailiv speelt de bal door. Bernardes rent richting de bal. Bernardes passt de bal in één keer door. Accareddu rent richting de bal. Accareddu draait met de bal, schiet en ... Morawski bokst de bal weg.

38e minuut.
Bagietas geeft een lange en hoge pass. Aucamán kopt de bal weg. Daar is Mikhailiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 51%, stressless 49%.
V for S - stressless 1:0

51e minuut.
Bernardes rent richting de bal. Bernardes speelt de bal door. Accareddu rent richting de bal. Accareddu draait met de bal, schiet en ... Morawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
V for S - stressless 1:1

53e minuut.
van Alphen onderschept slim de pass. van Alphen geeft een lange en hoge pass. Bătrânu met een sublieme pass. Wuijts is nu in balbezit. Wuijts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Trnić rent richting de bal. Trnić passt de bal met de wreef. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Accareddu geeft een lange en hoge pass. Trnić is nu in balbezit. Trnić speelt de bal door. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Trnić draait met de bal, schiet en ... Piec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Accareddu is nu in balbezit. Janbeck rent richting de bal. Janbeck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Trnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Piec rent richting de bal. Janbeck verovert de bal door een tackle van achteren. Janbeck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Piec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bernardes met de inworp. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu geeft de bal voor. Morawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bagietas verovert de bal door een tackle van achteren. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bernardes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janbeck krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aucamán rent richting de bal. Büchner onderschept slim de pass. Büchner geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Janbeck de bal onder controle te krijgen. Janbeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Słonecznik rent richting de bal. Bernardes verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardes speelt de bal door. Accareddu is nu in balbezit. Accareddu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 56%, stressless 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
V for S - stressless 1:1