Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stressless V for S
433 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 45
goed Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Jusufbegović met een sublieme pass. Biaram rent richting de bal. Wuijts begaat een overtreding. Wuijts krijgt een gele kaart. Biaram is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biaram met een snel genomen vrije trap. Folkestad is nu in balbezit. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. Morawski bokst de bal weg.

5e minuut.
Wuijts onderschept slim de pass. Wuijts speelt de bal door. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán heeft problemen om de bal te vangen. Aucamán schiet op doel. Prodanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Klungelig pakt van Alphen de bal. Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu probeert naar een medespeler te passen. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - V for S 0:1

9e minuut.
Bernardes probeert naar een medespeler te passen. Folkestad is nu in balbezit. Folkestad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Janbeck de bal. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. Morawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bătrânu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aucamán is nu in balbezit. Vokolský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vokolský krijgt een gele kaart. Aucamán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jusufbegović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - V for S 0:2

22e minuut.
Vokolský geeft een lange en hoge pass. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck passt de bal in één keer door. Accareddu heeft problemen om de bal te vangen. Accareddu haalt uit met een fantastische trap. Morawski bokst de bal weg.

30e minuut.
Folkestad is nu in balbezit. Janbeck rent richting de bal. Folkestad rent richting de bal. Janbeck is nu in balbezit. Folkestad rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - V for S 1:2

33e minuut.
Bernardes rent richting de bal. Słonecznik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernardes. Bernardes krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vokolský passt de bal zonder na te denken. Folkestad rent richting de bal. Folkestad probeert naar een medespeler te passen. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mikhailiv probeert naar een medespeler te passen. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik met een sublieme pass. Wuijts rent richting de bal. Wuijts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 50%, V for S 50%.
stressless - V for S 1:2

49e minuut.
Wuijts kopt de bal weg. Fer heeft problemen om de bal te vangen. Fer passt de bal zonder na te denken. Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Słonecznik passt de bal in één keer door. Büchner is nu in balbezit. Jusufbegović onderschept slim de pass. Wuijts heeft problemen om de bal te vangen. Wuijts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wańkowicz onderschept slim de pass. van Alphen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wańkowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wańkowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wuijts rent richting de bal. Wuijts draait met de bal, schiet en ... Prodanov bokst de bal weg. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - V for S 1:3

58e minuut.
Bătrânu met een sublieme pass. Fer is nu in balbezit. Fer passt de bal zonder na te denken. Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - V for S 1:4

65e minuut.
Mikhailiv met een sublieme pass. Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu passt de bal in één keer door. Wuijts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuijts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - V for S 1:5

74e minuut.
Accareddu rent richting de bal. Accareddu passt de bal met de wreef. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bagietas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 54%, V for S 46%.
stressless - V for S 1:5