Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dèsses Bangui Ie Moaje
Bangui Tactiek 5def
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.4 gemiddelde waardering 46
average Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen very good


5e minuut.
Milowicz rent richting de bal. Milowicz passt de bal in één keer door. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel. van de Kasteele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Ie Moaje 0:1

11e minuut.
Tonoletti met een sublieme pass. Milowicz speelt de bal door. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dzigoński kopt de bal weg. Filut probeert naar een medespeler te passen. Roque heeft problemen om de bal te vangen. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Milowicz geeft een hoge lob. Gavalovski rent richting de bal. Marciano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gavalovski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nyúl neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Chigiotti geeft de bal voor. Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque probeert naar een medespeler te passen. Brunclík probeert de bal aan de voet te houden. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Tonoletti geeft een hoge lob. Gavalovski kopt de bal weg. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel. van de Kasteele werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dèsses Bangui 71%, Ie Moaje 29%.
Dèsses Bangui - Ie Moaje 0:1

46e minuut.
Gavalovski passt de bal met de wreef. Milowicz rent richting de bal. Milowicz passt de bal zonder na te denken. Chigiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigiotti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Tylka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chigiotti rent richting de bal. Chigiotti passt de bal in één keer door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Ie Moaje 0:2

50e minuut.
Milowicz is nu in balbezit. Milowicz geeft een hoge lob. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Ie Moaje 0:3

53e minuut.
Tonoletti geeft een lange en hoge pass. Nyúl kopt de bal weg. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski schiet op doel. van de Kasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Ie Moaje 0:4

61e minuut.
Brunclík passt de bal in één keer door. Harmadić is nu in balbezit. Harmadić met een sublieme pass. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tonoletti met een snelle inworp. Daar is Chigiotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chigiotti geeft een lange en hoge pass. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chigiotti is nu in balbezit. Chigiotti met een sublieme pass. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel. van de Kasteele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Ie Moaje 0:5

73e minuut.
Campitelli met een sublieme pass. Hong Ming is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beslać. Hong Ming raakt geblesseerd tijdens het duel. Campitelli komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Maydana geeft een hoge lob. Filut probeert de bal met de borst te controleren. Milowicz met een sublieme pass. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Harmadić geeft een lange en hoge pass. Tonoletti is nu in balbezit. Tonoletti probeert naar een medespeler te passen. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Ie Moaje 0:6

87e minuut.
Milowicz is nu in balbezit. Milowicz passt de bal met de wreef. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski heeft problemen om de bal te vangen. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Ie Moaje 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dèsses Bangui 61%, Ie Moaje 39%.
Dèsses Bangui - Ie Moaje 0:7