Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje Dèsses Bangui
5def Tactiek Bangui
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 33.4
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Filut bereikt de bal nog maar net als eerste. Guareschi onderschept slim de pass. Guareschi passt de bal zonder na te denken. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Jarząb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Milowicz geeft een lange en hoge pass. Gavalovski heeft problemen om de bal te vangen. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Sielicki kopt de bal weg. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik geeft de bal voor. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski schiet op doel. Jarząb bokst de bal weg.

31e minuut.
Dzigoński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chigiotti de bal. Chigiotti passt de bal in één keer door. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Jarząb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Dèsses Bangui 1:0

34e minuut.
Roque kopt de bal weg. Milowicz rent richting de bal. Milowicz geeft een hoge lob. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Roque rent richting de bal. Gavalovski onderschept slim de pass. Gavalovski passt de bal zonder na te denken. Nyúl heeft problemen om de bal te vangen. Nyúl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Maydana met een sublieme pass. Chigiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigiotti probeert naar een medespeler te passen. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 33%, Dèsses Bangui 67%.
Ie Moaje - Dèsses Bangui 1:0

50e minuut.
Tonoletti rent richting de bal. Tonoletti met een sublieme pass. Chigiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigiotti geeft een hoge lob. Gavalovski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik geeft een lange en hoge pass. Chigiotti probeert naar een medespeler te passen. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Jarząb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Dèsses Bangui 2:0

55e minuut.
Campitelli probeert naar een medespeler te passen. Brunclík is nu in balbezit. Milowicz geeft een lange en hoge pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marciano heeft problemen om de bal te vangen. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Dèsses Bangui 3:0

57e minuut.
Teppo geeft een lange en hoge pass. Chigiotti is nu in balbezit. Chigiotti passt de bal met de wreef. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tonoletti geeft een hoge lob. Daar is Gavalovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sielicki is nu in balbezit. Gavalovski verovert de bal door een tackle van achteren. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... Jarząb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dzigoński kopt de bal weg. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski onderschept slim de pass. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap. Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Dèsses Bangui 4:0

63e minuut.
Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Marciano probeert naar een medespeler te passen. Chigiotti is nu in balbezit. Chigiotti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Guareschi onderschept slim de pass. Brunclík begaat een overtreding. Guareschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tonoletti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nyúl de bal. Nyúl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Roque passt de bal met de wreef. Dzigoński is nu in balbezit. Milowicz begaat een overtreding. Milowicz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jarząb niet meer kan verder spelen. van de Kasteele komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Beslać de bal. Beslać geeft een lange en hoge pass. Filut kopt de bal weg. Tonoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoletti geeft een hoge lob. van de Kasteele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gavalovski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 31%, Dèsses Bangui 69%.
Ie Moaje - Dèsses Bangui 4:0