Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempelierenhof V.V. BlauwZwart
Evil Strategy Tactiek 442
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 35.6
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Buelinckx geeft een hoge lob. Mićanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićanović passt de bal zonder na te denken. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger bokst de bal weg.

11e minuut.
Denhaese onderschept slim de pass. Denhaese probeert naar een medespeler te passen. Laeremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Laeremans geeft de bal voor. Dolberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Stafford speelt de bal door. Presser is nu in balbezit. Presser passt de bal zonder na te denken. Rycke is nu in balbezit. Rycke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Laeremans geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calvo de bal. Dolberg is nu in balbezit. Dolberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rycke rent richting de bal. Rycke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 1:0

37e minuut.
Mićanović speelt de bal door. Dolberg rent richting de bal. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke schiet op doel. Duinslaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 2:0

40e minuut.
Ducruet met een sublieme pass. Denhaese is nu in balbezit. Denhaese speelt de bal door. Laeremans is nu in balbezit. Laeremans draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 38%, BlauwZwart 62%.
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 2:0

46e minuut.
Bruggink komt het veld opgelopen. De Nil komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ott is nu in balbezit. Rycke verovert de bal door een tackle van achteren. Rycke probeert naar een medespeler te passen. Bruggink heeft problemen om de bal te vangen. Bruggink haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 3:0

50e minuut.
Paemel passt de bal zonder na te denken. Buelinckx rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rogge. Rogge krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Buelinckx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buelinckx met een snel genomen vrije trap. Presser is nu in balbezit. Presser met een sublieme pass. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Laeremans is nu in balbezit. Laeremans passt de bal zonder na te denken. Bruggink bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruggink draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 4:0

66e minuut.
Stafford probeert de bal met de borst te controleren. Bruggink rent richting de bal. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 5:0

69e minuut.
Buelinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Buelinckx geeft de bal voor. Calvo is nu in balbezit. Bruggink verovert de bal door een tackle van achteren. Bruggink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 6:0

72e minuut.
Mićanović passt de bal met de wreef. Laeremans rent richting de bal. Klungelig pakt Laeremans de bal. Laeremans draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mićanović speelt de bal door. Laeremans is nu in balbezit. Laeremans met een sublieme pass. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 7:0

79e minuut.
Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser speelt de bal door. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Bruggink bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruggink draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Laeremans passt de bal zonder na te denken. Mićanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićanović passt de bal met de wreef. Bruggink bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruggink schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Soens passt de bal zonder na te denken. Wuyts is nu in balbezit. Wuyts passt de bal in één keer door. Loois is nu in balbezit. Loois schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Korteschiel trapt de bal weg van het doel. Rycke kopt de bal weg. Bruggink is nu in balbezit. Bruggink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 8:0

90e minuut.
Laeremans rent richting de bal. Inworp. Van Buyten met een snelle inworp. Bruggink bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruggink draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 22%, BlauwZwart 78%.
Tempelierenhof V.V. - BlauwZwart 9:0