Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bachi V for S
stranger thing Tactiek 442
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 45.5
solide Schieten solide
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Wuijts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuijts passt de bal zonder na te denken. Aucamán heeft problemen om de bal te vangen. Aucamán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - V for S 0:1

5e minuut.
Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe passt de bal met de wreef. Sukop rent richting de bal. Sukop geeft een lange en hoge pass. Piec onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jusufbegović speelt de bal door. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli passt de bal zonder na te denken. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Sukop de bal. Buranelli rent richting de bal. Sukop rent richting de bal. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Bachi - V for S 1:1

21e minuut.
Aucamán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wuijts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuijts draait met de bal, schiet en ... Strujac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tüzel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - V for S 1:2

22e minuut.
Groenweghe geeft de bal voor. Mikhailiv speelt de bal door. Nuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuul geeft een hoge lob. Buranelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak rent richting de bal. Bătrânu verovert de bal door een tackle van achteren. Bătrânu geeft een hoge lob. Wuijts maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aguiar trapt de bal weg van het doel. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli met een sublieme pass. Sukop is nu in balbezit. Sukop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sukop met een sublieme pass. Bagietas probeert naar een medespeler te passen. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli onderschept slim de pass. Buranelli draait met de bal, schiet en ... Morawski bokst de bal weg.

28e minuut.
Syposz passt de bal zonder na te denken. Buranelli is nu in balbezit. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli onderschept slim de pass. Buranelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tüzel speelt de bal door. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop met een sublieme pass. Buranelli rent richting de bal. Buranelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bătrânu passt de bal in één keer door. Aucamán rent richting de bal. Groenweghe onderschept slim de pass. Groenweghe geeft een lange en hoge pass. Buranelli springt en kopt de bal. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buranelli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nuul geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buranelli springt en kopt de bal. Morawski probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Piec de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Bachi - V for S 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 37%, V for S 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Bachi - V for S 2:2

47e minuut.
Szymaniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Jusufbegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Descalzi verovert de bal door een tackle van achteren. Descalzi geeft de bal voor. Sukop is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Nuul met een sublieme pass. Klungelig pakt Groenweghe de bal. Groenweghe probeert naar een medespeler te passen. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Aguiar speelt de bal door. Syposz met een sublieme pass. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli draait met de bal, schiet en ... Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bătrânu geeft de bal voor. Klungelig pakt Szymaniak de bal. Szymaniak geeft een hoge lob. Syposz rent richting de bal. Syposz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Syposz verovert de bal door een tackle van achteren. Syposz speelt de bal door. Sukop rent richting de bal. Sukop schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bagietas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nuul geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Syposz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - V for S 3:2

67e minuut.
Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe speelt de bal door. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu passt de bal met de wreef. Szymaniak onderschept slim de pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wuijts heeft problemen om de bal te vangen. Aguiar geeft een hoge lob. Mikhailiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukop rent richting de bal. Sukop geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szymaniak rent richting de bal. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe speelt de bal door. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Buranelli verovert de bal door een tackle van achteren. Buranelli geeft een lange en hoge pass. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - V for S 4:2

83e minuut.
Klungelig pakt Piec de bal. Sukop geeft een hoge lob. Piec heeft problemen om de bal te vangen. Sukop rent richting de bal. Sukop geeft een lange en hoge pass. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - V for S 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 39%, V for S 61%.
Team Bachi - V for S 5:2