Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V for S Team Bachi
442 Tactiek stranger thing
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 48.6
adequate Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen good


15e minuut.
Aguiar met een harde bal richting middenveld. Lichnerowicz kopt de bal weg. Mikhailiv probeert de bal aan de voet te houden. Sukop is nu in balbezit. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Syposz geeft de bal voor. Morawski probeert naar een medespeler te passen. Descalzi kopt de bal weg. Sukop probeert de bal met de borst te controleren. Sukop haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Team Bachi 0:1

37e minuut.
Syposz met een snelle inworp. Descalzi is nu in balbezit. Descalzi geeft een hoge lob. Nuul rent richting de bal. Nuul draait met de bal, schiet en ... Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Nuul passt de bal zonder na te denken. Sukop rent richting de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lichnerowicz de bal onder controle te krijgen. Morawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Team Bachi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 64%, Team Bachi 36%.
V for S - Team Bachi 0:2

47e minuut.
Nuul rent richting de bal. Nuul geeft een hoge lob. Bagietas heeft problemen om de bal te vangen. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Nuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuul geeft de bal voor. Lichnerowicz kopt de bal weg. Sukop is nu in balbezit. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fer rent richting de bal. Descalzi verovert de bal door een tackle van achteren. Descalzi geeft een hoge lob. Mikhailiv heeft problemen om de bal te vangen. Descalzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuul draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sukop de bal onder controle te krijgen. Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnerowicz schiet op doel. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mikhailiv probeert de bal met de borst te controleren. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop probeert naar een medespeler te passen. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz schiet op doel. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 72%, Team Bachi 28%.
V for S - Team Bachi 0:2