Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stressless Maybato Sur
433 Tactiek 532kv
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth passt de bal met de wreef. Hashani is nu in balbezit. Hashani draait met de bal, schiet en ... Büchner probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Büchner met een harde bal richting middenveld. Accareddu rent richting de bal. Bjørneboe rent richting de bal. Accareddu onderschept slim de pass. Accareddu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szőnyi probeert naar een medespeler te passen. Hashani rent richting de bal. Hashani probeert naar een medespeler te passen. Speth rent richting de bal. Speth schiet op doel. Prodanov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Maybato Sur 0:1

11e minuut.
Büchner rent richting de bal. Büchner geeft een lange en hoge pass. Vokolský probeert naar een medespeler te passen. Janbeck rent richting de bal. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Accareddu heeft problemen om de bal te vangen. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik passt de bal in één keer door. Rączka rent richting de bal. Rączka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Accareddu heeft problemen om de bal te vangen. Bjørneboe is nu in balbezit. Accareddu onderschept slim de pass. Accareddu haalt uit met een fantastische trap. Renou probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Szőnyi trapt de bal weg. Speth rent richting de bal. Hashani is nu in balbezit. Hashani schiet op doel. Prodanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Maybato Sur 0:2

25e minuut.
Speth passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rączka de bal. Lisboeta met een sublieme pass. Rączka rent richting de bal. Rączka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Vokolský onderschept slim de pass. Vokolský probeert naar een medespeler te passen. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck schiet op doel. Renou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Maybato Sur 1:2

33e minuut.
van Alphen verovert de bal door een tackle van achteren. Hashani is nu in balbezit. Rączka rent richting de bal. Hashani is nu in balbezit. Hashani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Maybato Sur 1:3

42e minuut.
van Alphen met een sublieme pass. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck heeft problemen om de bal te vangen. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. Renou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Maybato Sur 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 63%, Maybato Sur 37%.
stressless - Maybato Sur 2:3

50e minuut.
Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolský verovert de bal door een tackle van achteren. Vokolský passt de bal zonder na te denken. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Speth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speth passt de bal in één keer door. Rączka is nu in balbezit. Rączka haalt uit met een fantastische trap. Peciga probeert de bal aan de voet te houden. Prodanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Maybato Sur 2:4

67e minuut.
Hồng Đức geeft de bal voor. Peciga geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức probeert de bal aan de voet te houden. Janbeck rent richting de bal. Janbeck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Hashani rent richting de bal. Hashani passt de bal in één keer door. Rączka is nu in balbezit. Rączka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Prodanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daar is Janbeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák is nu in balbezit. Zsák geeft een hoge lob. Bernardes is nu in balbezit. Bernardes geeft de bal voor. Renou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janbeck rent richting de bal. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Maybato Sur 3:4

77e minuut.
Lisboeta is nu in balbezit. Rudecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rudecki geeft de bal voor. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. Renou bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bjørneboe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernardes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
van Alphen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboeta begaat een overtreding. van Alphen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Alphen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørneboe onderschept slim de pass. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Szőnyi heeft problemen om de bal te vangen. Zsák rent richting de bal. Trnić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trnić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 44%, Maybato Sur 56%.
stressless - Maybato Sur 3:4