Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maybato Sur stressless
532kv Tactiek 433
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten very good
average Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Hồng Đức geeft de bal voor. Inworp. Rudecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Folkestad geeft een hoge lob. Szőnyi kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 0:1

8e minuut.
Vokolský met een sublieme pass. Rudecki met een sublieme pass. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck draait met de bal, schiet en ... Renou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 0:2

11e minuut.
Vokolský rent richting de bal. Dugay verovert de bal door een tackle van achteren. Dugay geeft een lange en hoge pass. Daar is Rączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rączka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Accareddu speelt de bal door. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Folkestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Folkestad schiet op doel. Renou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 0:3

20e minuut.
Speth passt de bal met de wreef. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peciga begaat een overtreding. Peciga krijgt een gele kaart. Rączka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Speth neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 1:3

22e minuut.
Janbeck is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szőnyi. Janbeck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Janbeck neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Renou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 1:4

31e minuut.
Camat passt de bal met de wreef. Accareddu rent richting de bal. Accareddu geeft een lange en hoge pass. Janbeck rent richting de bal. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 1:5

33e minuut.
Camat verovert de bal door een tackle van achteren. Vokolský onderschept slim de pass. Vokolský probeert naar een medespeler te passen. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Folkestad rent richting de bal. Folkestad passt de bal met de wreef. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 1:6

35e minuut.
Rączka met een sublieme pass. Hashani heeft problemen om de bal te vangen. Janbeck onderschept slim de pass. Janbeck schiet op doel. Renou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Dugay rent richting de bal. Dugay geeft de bal voor. Biaram kan de bal niet met de borst controleren. Rączka is nu in balbezit. Rączka schiet op doel. Prodanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Bjørneboe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørneboe geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rączka de bal onder controle te krijgen. Hashani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybato Sur 47%, stressless 53%.
Maybato Sur - stressless 1:6

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernardes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camat bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu onderschept slim de pass. Accareddu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vokolský met een sublieme pass. Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardes met een sublieme pass. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 1:7

55e minuut.
Szőnyi kopt de bal weg. Speth heeft problemen om de bal te vangen. Vokolský met een sublieme pass. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Folkestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức met een sublieme pass. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 1:8

86e minuut.
Camat kopt de bal weg. Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth probeert naar een medespeler te passen. Rączka rent richting de bal. Rączka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hashani rent richting de bal. Hashani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 2:8

88e minuut.
Accareddu met een sublieme pass. Inworp. Pîrvu met een snelle inworp. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka draait met de bal, schiet en ... Prodanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - stressless 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybato Sur 54%, stressless 46%.
Maybato Sur - stressless 3:8