Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje BlauwZwart
5def Tactiek 442
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 33
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Tonoletti met een sublieme pass. Chigiotti speelt de bal door. Nyúl is nu in balbezit. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Gavalovski probeert de bal met de borst te controleren. Stafford rent richting de bal. Gavalovski begaat een overtreding. Gavalovski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ambrozik kopt de bal weg. Daar is Milowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Theux de Meylandt begaat een overtreding. de Theux de Meylandt krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lazou is nu in balbezit. Lazou geeft de bal voor. Chigiotti speelt de bal door. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski probeert naar een medespeler te passen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gavalovski passt de bal in één keer door. Stafford is nu in balbezit. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 1:0

13e minuut.
Ott geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milowicz met de inworp. Gavalovski kan de bal niet met de borst controleren. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Milowicz rent richting de bal. Milowicz geeft een hoge lob. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chigiotti probeert naar een medespeler te passen. Stafford bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 2:0

25e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milowicz met de inworp. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nyúl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stafford neemt vlug de vrije trap. Maydana kopt de bal weg. Daar is Beslać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beslać verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Inworp. Van Buyten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonoletti is nu in balbezit. Wuyts verovert de bal door een tackle van achteren. Wuyts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wuyts is nu in balbezit. Teppo verovert de bal door een tackle van achteren. Teppo geeft de bal voor. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger bokst de bal weg. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gavalovski geeft een lange en hoge pass. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigiotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Buyten moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Van Buyten kan niet meer verder spelen. de Beucker komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Milowicz speelt de bal door. Nyúl is nu in balbezit. Loois rent richting de bal. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lazou kan de bal niet met de borst controleren. Chigiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigiotti geeft een hoge lob. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 3:0

44e minuut.
Rogge probeert naar een medespeler te passen. Soens speelt de bal door. Loois is nu in balbezit. Tonoletti onderschept slim de pass. Tonoletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 39%, BlauwZwart 61%.
Ie Moaje - BlauwZwart 3:0

48e minuut.
Nyúl kopt de bal weg. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 4:0

49e minuut.
Guareschi is nu in balbezit. Guareschi geeft een hoge lob. Ott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger bokst de bal weg. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 5:0

54e minuut.
Stafford kopt de bal weg. Chigiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigiotti geeft de bal voor. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski schiet op doel. Duinslaeger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Milowicz met een snelle inworp. Gavalovski heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz probeert naar een medespeler te passen. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. Duinslaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chigiotti met een sublieme pass. Nyúl heeft problemen om de bal te vangen. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Duinslaeger trapt de bal weg van het doel. Loois probeert naar een medespeler te passen. Milowicz geeft de bal voor. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maydana geeft een lange en hoge pass. Chigiotti kan de bal niet met de borst controleren. de Beucker is nu in balbezit. Tonoletti is nu in balbezit. Tonoletti geeft de bal voor. Duinslaeger bokst de bal weg.

64e minuut.
Stafford onderschept slim de pass. Tonoletti kopt de bal weg. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 6:0

72e minuut.
Tonoletti met een sublieme pass. Beslać geeft de bal voor. Gavalovski kopt de bal weg. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 7:0

73e minuut.
de Theux de Meylandt speelt de bal door. Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chigiotti. Chigiotti krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ott is nu in balbezit. Nyúl onderschept slim de pass. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 8:0

81e minuut.
Soens is nu in balbezit. Tonoletti onderschept slim de pass. Tonoletti geeft de bal voor. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 9:0

84e minuut.
Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik geeft een lange en hoge pass. Gavalovski kopt de bal weg. Daar is Nyúl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - BlauwZwart 10:0

85e minuut.
Tonoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoletti geeft de bal voor. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski schiet op doel. Duinslaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gavalovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knioch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 23%, BlauwZwart 77%.
Ie Moaje - BlauwZwart 10:0