Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlauwZwart Ie Moaje
442 Tactiek 5def
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.3 gemiddelde waardering 49.9
adequate Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Loois is nu in balbezit. Loois passt de bal in één keer door. Guareschi geeft de bal voor. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:1

5e minuut.
Lazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazou met een sublieme pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ... de Beucker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:2

7e minuut.
Milowicz is nu in balbezit. Milowicz geeft een hoge lob. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... de Beucker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:3

10e minuut.
Milowicz rent richting de bal. Milowicz geeft een hoge lob. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:4

12e minuut.
Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz probeert naar een medespeler te passen. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:5

17e minuut.
Tonoletti onderschept slim de pass. Tonoletti passt de bal met de wreef. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:6

20e minuut.
Daar is Chigiotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chigiotti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gavalovski de bal. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:7

21e minuut.
Ott rent richting de bal. Gavalovski verovert de bal door een tackle van achteren. Gavalovski passt de bal in één keer door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Milowicz de bal. Milowicz geeft een hoge lob. Nyúl rent richting de bal. Nyúl schiet op doel. de Beucker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:8

27e minuut.
Chigiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Chigiotti passt de bal zonder na te denken. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl draait met de bal, schiet en ... de Beucker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Milowicz rent richting de bal. Milowicz geeft een hoge lob. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski heeft problemen om de bal te vangen. Gavalovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:9

42e minuut.
Beslać is nu in balbezit. Beslać geeft de bal voor. Teppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyts verovert de bal door een tackle van achteren. Wuyts draait met de bal, schiet en ... Gheorghiţă bokst de bal weg.

44e minuut.
Nyúl rent richting de bal. Chigiotti is nu in balbezit. Chigiotti probeert naar een medespeler te passen. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 66%, Ie Moaje 34%.
BlauwZwart - Ie Moaje 0:9

47e minuut.
Tonoletti met een sublieme pass. Chigiotti rent richting de bal. Chigiotti met een sublieme pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:10

50e minuut.
Beslać onderschept slim de pass. Beslać geeft de bal voor. Ott heeft problemen om de bal te vangen. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chigiotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonoletti is nu in balbezit. Tonoletti geeft een lange en hoge pass. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:11

53e minuut.
de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Calvo speelt de bal door. Daar is Rogge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Beucker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. de Beucker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:12

56e minuut.
Lazou kopt de bal weg. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo passt de bal in één keer door. Daar is Gavalovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavalovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:13

60e minuut.
Daar is Milowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski met een sublieme pass. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:14

64e minuut.
Ambrozik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Loois de bal onder controle te krijgen. Tonoletti geeft een lange en hoge pass. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. de Beucker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:15

66e minuut.
Gavalovski kopt de bal weg. Calvo probeert de bal met de borst te controleren. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. de Beucker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:16

69e minuut.
Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski heeft problemen om de bal te vangen. Gavalovski met een sublieme pass. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:17

71e minuut.
Tonoletti geeft de bal voor. Calvo is nu in balbezit. Gavalovski onderschept slim de pass. Gavalovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:18

73e minuut.
Stafford verovert de bal door een tackle van achteren. Tonoletti probeert de bal met de borst te controleren. Tonoletti geeft een lange en hoge pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl schiet op doel. de Beucker bokst de bal weg.

74e minuut.
Loois kopt de bal weg. Ambrozik geeft de bal voor. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... de Beucker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:19

78e minuut.
Van Buyten rent richting de bal. Tonoletti onderschept slim de pass. Tonoletti probeert naar een medespeler te passen. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Milowicz met een sublieme pass. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski passt de bal zonder na te denken. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafford bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl schiet op doel. de Beucker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Ie Moaje 0:20

90e minuut.
Gavalovski rent richting de bal. Nyúl is nu in balbezit. Calvo is nu in balbezit. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 79%, Ie Moaje 21%.
BlauwZwart - Ie Moaje 0:20