Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V for S Ie Moaje
442 Tactiek 5def
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten solid
average Passen average
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Ambrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozik geeft een lange en hoge pass. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch schiet op doel. Morawski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Ie Moaje 0:1

17e minuut.
Ambrozik geeft de bal voor. Knioch kopt de bal weg. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Ie Moaje 0:2

21e minuut.
Tonoletti is nu in balbezit. Tonoletti geeft een lange en hoge pass. Wańkowicz is nu in balbezit. Knioch verovert de bal door een tackle van achteren. Knioch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Milowicz kopt de bal weg. Stępiński heeft problemen om de bal te vangen. Stępiński probeert naar een medespeler te passen. Tonoletti is nu in balbezit. Tonoletti geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nyúl is nu in balbezit. Piec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piec krijgt een gele kaart. Nyúl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nyúl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Morawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Ie Moaje 0:3

45e minuut.
Słonecznik rent richting de bal. Tonoletti onderschept slim de pass. Tonoletti geeft een lange en hoge pass. Knioch is nu in balbezit. Knioch haalt uit met een fantastische trap. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 73%, Ie Moaje 27%.
V for S - Ie Moaje 0:3

47e minuut.
Wuijts controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Teppo neemt vlug de vrije trap. Tonoletti kopt de bal weg. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Morawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Knioch is nu in balbezit. Knioch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Morawski met een harde bal richting middenveld. Stępiński is nu in balbezit. Stępiński geeft een lange en hoge pass. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Stępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiński geeft een hoge lob. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch verovert de bal door een tackle van achteren. Knioch schiet op doel. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Tonoletti geeft de bal voor. Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. Morawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Ie Moaje 0:4

62e minuut.
Tonoletti onderschept slim de pass. Tonoletti passt de bal in één keer door. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz geeft een lange en hoge pass. Knioch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Morawski bokst de bal weg.

66e minuut.
Morawski met een sublieme pass. Milowicz geeft een lange en hoge pass. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl schiet op doel. Morawski bokst de bal weg.

73e minuut.
Piec rent richting de bal. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Morawski bokst de bal weg. Knioch is nu in balbezit. Knioch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Słonecznik kopt de bal weg. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz met een sublieme pass. Knioch heeft problemen om de bal te vangen. Knioch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Maydana geeft een hoge lob. Daar is Piec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyúl kopt de bal weg. Knioch rent richting de bal. Knioch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 77%, Ie Moaje 23%.
V for S - Ie Moaje 0:4