Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje V for S
5def Tactiek 442
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 45.3
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Daar is Tonoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonoletti geeft een hoge lob. Piec probeert de bal met de borst te controleren. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Morawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Chigiotti kopt de bal weg. Tonoletti is nu in balbezit. Tonoletti passt de bal in één keer door. Nyúl rent richting de bal. Nyúl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 40%, V for S 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ie Moaje - V for S 0:0

46e minuut.
Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz geeft een hoge lob. Gavalovski kopt de bal weg. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chigiotti is nu in balbezit. Klungelig pakt Chigiotti de bal. Chigiotti met een sublieme pass. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavalovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - V for S 1:0

56e minuut.
Gavalovski geeft de bal voor. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Słonecznik krijgt een gele kaart. Nyúl raakt geblesseerd tijdens het duel. Nyúl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bagietas speelt de bal door. Chigiotti heeft problemen om de bal te vangen. Chigiotti passt de bal in één keer door. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Milowicz met een snelle inworp. Ambrozik geeft de bal voor. Gavalovski kopt de bal weg. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chigiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Chigiotti geeft de bal voor. Gavalovski kopt de bal weg. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Milowicz is nu in balbezit. Milowicz probeert naar een medespeler te passen. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. Morawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - V for S 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 31%, V for S 69%.
Ie Moaje - V for S 2:0