Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maybato Sur Tempelierenhof V.V.
532kv Tactiek Evil Strategy
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Mićanović geeft een lange en hoge pass. Bjørneboe controleert de bal met de borst. Laeremans is nu in balbezit. Laeremans draait met de bal, schiet en ... Renou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 0:1

4e minuut.
Rycke probeert naar een medespeler te passen. Mićanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićanović geeft de bal voor. Dolberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Renou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 0:2

10e minuut.
Krawężnik speelt de bal door. Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth passt de bal in één keer door. Rączka is nu in balbezit. Rączka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Redfern rent richting de bal. De Nil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hashani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nil verovert de bal door een tackle van achteren. De Nil passt de bal zonder na te denken. Dolberg heeft problemen om de bal te vangen. Dolberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Buelinckx met de inworp. Lisboeta is nu in balbezit. Lisboeta speelt de bal door. Rączka rent richting de bal. Rączka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Zsák is nu in balbezit. Zsák geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zsák verovert de bal door een tackle van achteren. Zsák geeft een hoge lob. Rączka is nu in balbezit. Rączka draait met de bal, schiet en ... Korteschiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 1:2

35e minuut.
Rycke is nu in balbezit. Speth onderschept slim de pass. Speth passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rączka de bal. Rączka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De Nil is nu in balbezit. Rączka verovert de bal door een tackle van achteren. Ducruet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ducruet is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Bjørneboe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørneboe passt de bal met de wreef. Redfern bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth onderschept slim de pass. Speth schiet op doel. Korteschiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Denhaese de bal onder controle te krijgen. Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth draait met de bal, schiet en ... Korteschiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 2:2

41e minuut.
Rycke rent richting de bal. De Nil rent richting de bal. De Nil geeft de bal voor. Dolberg is nu in balbezit. Dolberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybato Sur 47%, Tempelierenhof V.V. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 2:2

46e minuut.
Mićanović geeft de bal voor. Dolberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák onderschept slim de pass. Zsák geeft een lange en hoge pass. Speth is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lisboeta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korteschiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Bjørneboe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denhaese met een snelle inworp. De Nil is nu in balbezit. De Nil geeft een hoge lob. Renou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dolberg rent richting de bal. Dolberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Denhaese onderschept slim de pass. Denhaese passt de bal zonder na te denken. Laeremans is nu in balbezit. Laeremans geeft een lange en hoge pass. Dolberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Renou bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De Nil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rycke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zsák. Zsák krijgt een gele kaart. Rycke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Redfern met een snel genomen vrije trap. Dolberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg haalt uit met een fantastische trap. Renou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Buelinckx met een sublieme pass. Bjørneboe is nu in balbezit. Dolberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolberg krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dolberg heeft problemen om de bal te vangen. Bjørneboe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Laeremans met een snel genomen vrije trap. Dolberg springt en kopt de bal. Renou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bjørneboe geeft een hoge lob. Speth rent richting de bal. Speth geeft de bal voor. Rączka is nu in balbezit. Rączka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paemel probeert naar een medespeler te passen. Rycke heeft problemen om de bal te vangen. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mićanović met een sublieme pass. Dolberg rent richting de bal. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke schiet op doel. Renou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presser komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lisboeta geeft een hoge lob. Speth kopt de bal weg. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka draait met de bal, schiet en ... Korteschiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 3:2

71e minuut.
Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser speelt de bal door. Dolberg rent richting de bal. Dolberg haalt uit met een fantastische trap. Renou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 3:3

72e minuut.
Szőnyi kopt de bal weg. Lisboeta geeft een lange en hoge pass. Speth is nu in balbezit. Speth schiet op doel. Korteschiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lisboeta geeft de bal voor. De Nil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Speth rent richting de bal. Speth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 4:3

78e minuut.
Speth verovert de bal door een tackle van achteren. Speth passt de bal met de wreef. Rączka rent richting de bal. Rączka draait met de bal, schiet en ... Korteschiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 5:3

85e minuut.
Renou speelt de bal door. Mićanović kopt de bal weg. Presser rent richting de bal. Dolberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg haalt uit met een fantastische trap. Renou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Rączka verovert de bal door een tackle van achteren. Rączka geeft een hoge lob. Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybato Sur 60%, Tempelierenhof V.V. 40%.
Maybato Sur - Tempelierenhof V.V. 5:3