Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempelierenhof V.V. Maybato Sur
Evil Strategy Tactiek 532kv
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Dolberg passt de bal zonder na te denken. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisboeta krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mangalap kopt de bal weg. Redfern bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Speth de bal. Speth draait met de bal, schiet en ... Korteschiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rączka rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Laeremans rent richting de bal. Laeremans geeft een hoge lob. Daar is Hồng Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mićanović met een sublieme pass. Laeremans rent richting de bal. Krawężnik begaat een overtreding. Krawężnik krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Presser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dolberg de bal. Szőnyi onderschept slim de pass. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke draait met de bal, schiet en ... Paal! Renou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 40%, Maybato Sur 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tempelierenhof V.V. - Maybato Sur 0:0

56e minuut.
Dampog is nu in balbezit. Rycke onderschept slim de pass. Mangalap is nu in balbezit. Rycke onderschept slim de pass. Rycke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Buelinckx rent richting de bal. Lisboeta onderschept slim de pass. Presser speelt de bal door. Daar is Dolberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolberg schiet op doel. Renou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rycke rent richting de bal. Rycke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Maybato Sur 1:0

75e minuut.
Hồng Đức probeert de bal aan de voet te houden. Mićanović is nu in balbezit. Mićanović passt de bal zonder na te denken. Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lisboeta speelt de bal door. Mangalap heeft problemen om de bal te vangen. Mangalap probeert naar een medespeler te passen. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Bruggink komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Korteschiel trapt de bal weg. Rycke kopt de bal weg. Daar is Szőnyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruggink rent richting de bal. Bruggink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bruggink rent richting de bal. Rycke is nu in balbezit. Dampog tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dampog krijgt een gele kaart. Rycke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laeremans met een snel genomen vrije trap. Bruggink rent richting de bal. Bruggink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Maybato Sur 2:0

83e minuut.
Mangalap probeert de bal aan de voet te houden. Presser probeert naar een medespeler te passen. Bruggink is nu in balbezit. Bruggink schiet op doel. Renou probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Maybato Sur 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 47%, Maybato Sur 53%.
Tempelierenhof V.V. - Maybato Sur 3:0