Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dèsses Bangui stressless
Bangui Tactiek 433
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten very good
average Passen adequate
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Brunclík probeert naar een medespeler te passen. Dzigoński rent richting de bal. Janbeck onderschept slim de pass. Janbeck schiet op doel. Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - stressless 0:1

6e minuut.
van Alphen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harmadić rent richting de bal. Harmadić probeert naar een medespeler te passen. Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Roque passt de bal zonder na te denken. Vokolský rent richting de bal. Vokolský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cordeanu de bal. Cordeanu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vokolský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolský passt de bal zonder na te denken. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck draait met de bal, schiet en ... Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - stressless 0:2

12e minuut.
Marciano probeert naar een medespeler te passen. Campitelli met een sublieme pass. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu draait met de bal, schiet en ... Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - stressless 0:3

15e minuut.
Roque onderschept slim de pass. Roque geeft een lange en hoge pass. Dzigoński is nu in balbezit. Daar is Dzigoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzigoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vokolský rent richting de bal. Vokolský speelt de bal door. Janbeck speelt de bal door. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Accareddu onderschept slim de pass. Accareddu speelt de bal door. Bernardes rent richting de bal. Bernardes geeft een hoge lob. Janbeck maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - stressless 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dèsses Bangui 57%, stressless 43%.
Dèsses Bangui - stressless 0:4

57e minuut.
Janbeck heeft problemen om de bal te vangen. Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolský met een sublieme pass. Klungelig pakt Accareddu de bal. Accareddu haalt uit met een fantastische trap. Jarząb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Biaram verovert de bal door een tackle van achteren. Filut verovert de bal door een tackle van achteren. Filut met een sublieme pass. Campitelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Campitelli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vokolský kopt de bal weg. Cordeanu is nu in balbezit. Met opzet legt Marciano zijn tegenspeler op de grond. Marciano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cordeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janbeck wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Accareddu is nu in balbezit. Bernardes rent richting de bal. Bernardes speelt de bal door. Janbeck rent richting de bal. Janbeck draait met de bal, schiet en ... Jarząb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - stressless 0:5

72e minuut.
Vokolský probeert naar een medespeler te passen. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki passt de bal zonder na te denken. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bernardes met een sublieme pass. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu speelt de bal door. Accareddu heeft problemen om de bal te vangen. Accareddu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - stressless 0:6

78e minuut.
Filut met een sublieme pass. Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu met een sublieme pass. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel. Jarząb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Harmadić heeft problemen om de bal te vangen. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - stressless 0:7

85e minuut.
Daar is Hong Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Janbeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janbeck schiet op doel. Jarząb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu haalt uit met een fantastische trap. Jarząb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janbeck heeft problemen om de bal te vangen. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - stressless 0:8

87e minuut.
Bernardes is nu in balbezit. Bernardes met een sublieme pass. Accareddu rent richting de bal. Accareddu draait met de bal, schiet en ... Jarząb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - stressless 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dèsses Bangui 58%, stressless 42%.
Dèsses Bangui - stressless 0:9