Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stressless Dèsses Bangui
433 Tactiek Bangui
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 35.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Campitelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brunclík rent richting de bal. Brunclík geeft de bal voor. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Marciano onderschept slim de pass. Folkestad rent richting de bal. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. van de Kasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Dèsses Bangui 1:0

11e minuut.
Bernardes is nu in balbezit. Bernardes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Janbeck de bal. Janbeck draait met de bal, schiet en ... van de Kasteele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Dèsses Bangui 2:0

15e minuut.
Janbeck is nu in balbezit. Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck onderschept slim de pass. Janbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Dèsses Bangui 3:0

25e minuut.
Folkestad met een sublieme pass. Marciano speelt de bal door. Daar is Tylka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Dèsses Bangui 4:0

26e minuut.
Peciga rent richting de bal. Dzigoński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzigoński passt de bal met de wreef. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming haalt uit met een fantastische trap. Prodanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
van Alphen geeft een hoge lob. Folkestad kopt de bal weg. Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck onderschept slim de pass. Janbeck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Dèsses Bangui 5:0

29e minuut.
Hong Ming passt de bal met de wreef. Tylka heeft problemen om de bal te vangen. Filut is nu in balbezit. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck schiet op doel. van de Kasteele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Sielicki geeft de bal voor. van Alphen kan de bal niet met de borst controleren. Dzigoński begaat een overtreding. Dzigoński krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram speelt de bal door. Daar is Campitelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Filut met een sublieme pass. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming passt de bal met de wreef. Dzigoński is nu in balbezit. Dzigoński schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 47%, Dèsses Bangui 53%.
stressless - Dèsses Bangui 5:0

47e minuut.
Vokolský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Harmadić de bal. van Alphen onderschept slim de pass. van Alphen geeft een hoge lob. Janbeck krijgt zijn hoofd ertegen. van de Kasteele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Vokolský passt de bal in één keer door. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki passt de bal zonder na te denken. Janbeck rent richting de bal. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki passt de bal in één keer door. Vokolský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolský geeft een hoge lob. Janbeck maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bytnowicz is nu in balbezit. Bernardes rent richting de bal. Bernardes probeert naar een medespeler te passen. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunclík rent richting de bal. Vokolský verovert de bal door een tackle van achteren. Vokolský geeft de bal voor. Janbeck springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Janbeck kopt de bal weg. Bytnowicz is nu in balbezit. Tylka begaat een overtreding. Tylka krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Marciano geeft een hoge lob. Peciga is nu in balbezit. Peciga met een sublieme pass. Biaram geeft een hoge lob. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bernardes neemt de hoekschop. Janbeck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vokolský passt de bal in één keer door. Daar is Folkestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folkestad geeft een lange en hoge pass. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sielicki heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rudecki neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tylka de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bernardes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filut verovert de bal door een tackle van achteren. Vokolský geeft een hoge lob. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - Dèsses Bangui 6:0

89e minuut.
Vokolský rent richting de bal. Vokolský speelt de bal door. Bytnowicz rent richting de bal. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van de Kasteele probeert wanhopig de bal te grijpen. Folkestad is nu in balbezit. Folkestad passt de bal met de wreef. Rudecki heeft problemen om de bal te vangen. Rudecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 34%, Dèsses Bangui 66%.
stressless - Dèsses Bangui 6:0