Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlauwZwart Team Bachi
442 Tactiek stranger thing
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 50.2
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
zwak Verdedigen solide


4e minuut.
Groenweghe kan de bal niet met de borst controleren. Descalzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Descalzi passt de bal met de wreef. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sukop rent richting de bal. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 0:1

7e minuut.
Daar is Sukop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo rent richting de bal. Sukop verovert de bal door een tackle van achteren. Sukop draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Syposz de bal. Syposz geeft de bal voor. Sukop springt en kopt de bal. Daar is Buranelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buranelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz passt de bal met de wreef. Sukop is nu in balbezit. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 0:3

31e minuut.
Descalzi verovert de bal door een tackle van achteren. Descalzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Syposz de bal. Syposz geeft een lange en hoge pass. Sukop krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Buranelli passt de bal zonder na te denken. Syposz is nu in balbezit. Syposz probeert naar een medespeler te passen. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buranelli rent richting de bal. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Lazou verovert de bal door een tackle van achteren. Lazou geeft een hoge lob. Groenweghe kopt de bal weg. Nuul rent richting de bal. Nuul schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 0:4

44e minuut.
Syposz rent richting de bal. Syposz geeft een lange en hoge pass. Buranelli rent richting de bal. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 59%, Team Bachi 41%.
BlauwZwart - Team Bachi 0:5

49e minuut.
Stafford probeert naar een medespeler te passen. Buranelli kan de bal niet met de borst controleren. Sukop is nu in balbezit. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli schiet op doel. Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aguiar speelt de bal door. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Descalzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 0:6

65e minuut.
Duinslaeger met een sublieme pass. Loois kan de bal niet met de borst controleren. Groenweghe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Groenweghe krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Nuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuul geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lazou de bal. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Groenweghe rent richting de bal. Rogge onderschept slim de pass. Rogge probeert naar een medespeler te passen. Wuyts rent richting de bal. Wuyts draait met de bal, schiet en ... Tüzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 1:6

76e minuut.
Duinslaeger met een harde bal richting middenveld. Descalzi kopt de bal weg. Lazou probeert de bal met de borst te controleren. Buranelli rent richting de bal. Buranelli draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sukop rent richting de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 1:7

79e minuut.
Loois bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe onderschept slim de pass. Groenweghe geeft de bal voor. Sukop rent richting de bal. Sukop schiet op doel. Duinslaeger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 1:8

79e minuut.
de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt passt de bal zonder na te denken. Rogge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogge passt de bal in één keer door. Buranelli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Syposz zal de hoekschop nemen. Buranelli springt en kopt de bal. Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 1:9

83e minuut.
Nuul passt de bal zonder na te denken. Descalzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Descalzi passt de bal zonder na te denken. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Groenweghe geeft een hoge lob. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een lange en hoge pass. Sukop kan de bal niet met de borst controleren. Sukop schiet op doel. Duinslaeger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 1:10

86e minuut.
Aguiar passt de bal in één keer door. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli passt de bal met de wreef. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een lange en hoge pass. Duinslaeger bokst de bal weg. Buranelli rent richting de bal. Buranelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - Team Bachi 1:11

90e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar passt de bal met de wreef. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een lange en hoge pass. Sukop springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 65%, Team Bachi 35%.
BlauwZwart - Team Bachi 1:11