Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bachi BlauwZwart
stranger thing Tactiek 442
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 32.3
solide Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Sukop rent richting de bal. Sukop passt de bal in één keer door. Nuul is nu in balbezit. Nuul geeft de bal voor. Lichnerowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stafford geeft een hoge lob. Szymaniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuul de bal. Nuul geeft een lange en hoge pass. Sukop krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

6e minuut.
Hertzsch passt de bal in één keer door. Daar is Nuul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuul speelt de bal door. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Paal! Duinslaeger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - BlauwZwart 1:0

12e minuut.
Descalzi geeft een hoge lob. Ott met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Lazou controleert de bal met de borst. Van Buyten speelt de bal door. Sukop is nu in balbezit. Sukop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - BlauwZwart 2:0

31e minuut.
Descalzi probeert naar een medespeler te passen. Syposz met een sublieme pass. Lichnerowicz rent richting de bal. Sukop is nu in balbezit. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - BlauwZwart 3:0

37e minuut.
Syposz geeft de bal voor. Lichnerowicz springt en kopt de bal. Duinslaeger probeert naar een medespeler te passen. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz passt de bal in één keer door. Sukop rent richting de bal. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - BlauwZwart 4:0

44e minuut.
Nuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuul probeert naar een medespeler te passen. Sukop is nu in balbezit. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - BlauwZwart 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 39%, BlauwZwart 61%.
Team Bachi - BlauwZwart 5:0

48e minuut.
Inworp. Szymaniak met een snelle inworp. Nuul rent richting de bal. Nuul geeft de bal voor. Sukop springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Nuul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuul geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sukop de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - BlauwZwart 6:0

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Duinslaeger niet meer kan verder spelen. de Beucker komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Negomireanu speelt de bal door. Sukop rent richting de bal. Lichnerowicz rent richting de bal. Sukop rent richting de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Lichnerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syposz probeert naar een medespeler te passen. Lichnerowicz rent richting de bal. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - BlauwZwart 7:0

78e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strujac krijgt een gele kaart. Wuyts raakt geblesseerd tijdens het duel. Soens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wuyts rent richting de bal. Wuyts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Van Buyten met de inworp. Klungelig pakt Soens de bal. Sukop is nu in balbezit. Sukop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - BlauwZwart 8:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syposz met een snelle inworp. Lazou is nu in balbezit. Lichnerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lichnerowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Syposz speelt de bal door. Klungelig pakt Calvo de bal. Sukop rent richting de bal. Sukop haalt uit met een fantastische trap. de Beucker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - BlauwZwart 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 31%, BlauwZwart 69%.
Team Bachi - BlauwZwart 9:0