Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempelierenhof V.V. V for S
Evil Strategy Tactiek 442
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 42.9
solide Schieten solide
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


17e minuut.
Bătrânu geeft de bal voor. Den Duts rent richting de bal. Wuijts onderschept slim de pass. Wuijts haalt uit met een fantastische trap. Korteschiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - V for S 0:1

19e minuut.
De Nil is nu in balbezit. De Nil passt de bal zonder na te denken. Rycke is nu in balbezit. Dolberg is nu in balbezit. Dolberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mikhailiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailiv passt de bal met de wreef. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg verovert de bal door een tackle van achteren. Dolberg schiet op doel. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Dolberg passt de bal met de wreef. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Jusufbegović kopt de bal weg. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán haalt uit met een fantastische trap. Korteschiel bokst de bal weg.

39e minuut.
Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg rent richting de bal. Dolberg draait met de bal, schiet en ... Morawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tempelierenhof V.V. - V for S 1:1

44e minuut.
Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Redfern is nu in balbezit. Redfern passt de bal zonder na te denken. Dolberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 45%, V for S 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tempelierenhof V.V. - V for S 1:1

55e minuut.
Denhaese rent richting de bal. Słonecznik verovert de bal door een tackle van achteren. Słonecznik geeft een hoge lob. Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mikhailiv passt de bal zonder na te denken. Laeremans is nu in balbezit. Laeremans passt de bal met de wreef. Dolberg is nu in balbezit. Dolberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Denhaese geeft een lange en hoge pass. Dolberg rent richting de bal. Dolberg schiet op doel. Bagietas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Bagietas trapt de bal weg van het doel. Denhaese kopt de bal weg. Dolberg is nu in balbezit. Dolberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Presser komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Den Duts de bal. Wuijts rent richting de bal. Wuijts heeft problemen om de bal te vangen. Wuijts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - V for S 1:2

80e minuut.
Wańkowicz rent richting de bal. Mićanović verovert de bal door een tackle van achteren. Mićanović geeft de bal voor. Dolberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg draait met de bal, schiet en ... Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagietas rent richting de bal. Presser verovert de bal door een tackle van achteren. Presser geeft een lange en hoge pass. Dolberg is nu in balbezit. Dolberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikhailiv. Presser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laeremans zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dolberg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wańkowicz is nu in balbezit. Mićanović onderschept slim de pass. Mićanović geeft een hoge lob. Dolberg rent richting de bal. Dolberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 36%, V for S 64%.
Tempelierenhof V.V. - V for S 1:2