Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
V for S Tempelierenhof V.V.
442 Tactiek Evil Strategy
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 44.9
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Nil met de inworp. Mićanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićanović geeft een lange en hoge pass. Dolberg springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Mikhailiv kopt de bal weg. Daar is Paemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán haalt uit met een fantastische trap. Korteschiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mićanović passt de bal zonder na te denken. Dolberg is nu in balbezit. Bagietas probeert naar een medespeler te passen. Dolberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V for S - Tempelierenhof V.V. 0:1

10e minuut.
Bătrânu passt de bal in één keer door. Mikhailiv rent richting de bal. Mikhailiv geeft een lange en hoge pass. Wuijts heeft problemen om de bal te vangen. Wuijts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jusufbegović is nu in balbezit. Jusufbegović passt de bal met de wreef. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik geeft een lange en hoge pass. Aucamán springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bagietas geeft de bal voor. Mikhailiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Nil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolberg krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Wańkowicz geeft de bal voor. Inworp. De Nil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mićanović geeft de bal voor. Dolberg springt en kopt de bal. Morawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 55%, Tempelierenhof V.V. 45%.
V for S - Tempelierenhof V.V. 0:1

50e minuut.
Inworp. Słonecznik met een snelle inworp. Fer geeft een lange en hoge pass. Aucamán rent richting de bal. Aucamán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Laeremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Laeremans geeft een hoge lob. Daar is Wańkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolberg is nu in balbezit. Dolberg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buelinckx met een sublieme pass. Klungelig pakt Mićanović de bal. Mikhailiv begaat een overtreding. Mikhailiv krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Denhaese is nu in balbezit. Denhaese geeft de bal voor. Presser probeert naar een medespeler te passen. Dolberg heeft problemen om de bal te vangen. Dolberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
De Nil met een sublieme pass. Klungelig pakt Presser de bal. Dolberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg draait met de bal, schiet en ... Mikhailiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Morawski trapt de bal weg. Wuijts kopt de bal weg. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Piec is nu in balbezit. Laeremans verovert de bal door een tackle van achteren. Laeremans geeft de bal voor. Dolberg is nu in balbezit. Dolberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V for S 68%, Tempelierenhof V.V. 32%.
V for S - Tempelierenhof V.V. 0:1