Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bachi Dèsses Bangui
stranger thing Tactiek Bangui
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 35
solid Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński passt de bal met de wreef. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming draait met de bal, schiet en ... Tüzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Dèsses Bangui 0:1

4e minuut.
Syposz verovert de bal door een tackle van achteren. Syposz probeert naar een medespeler te passen. Buranelli rent richting de bal. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Negomireanu met een sublieme pass. Sukop heeft problemen om de bal te vangen. Descalzi speelt de bal door. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Descalzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Buranelli de bal. Sukop is nu in balbezit. Buranelli rent richting de bal. Buranelli draait met de bal, schiet en ... Jarząb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Tylka de bal. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz geeft de bal voor. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Bachi - Dèsses Bangui 1:1

16e minuut.
Nuul geeft een hoge lob. Jarząb probeert naar een medespeler te passen. Syposz kopt de bal weg. Buranelli rent richting de bal. Buranelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jarząb met een harde bal richting middenveld. Nuul kopt de bal weg. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli schiet op doel. Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Dèsses Bangui 2:1

19e minuut.
Syposz rent richting de bal. Syposz geeft de bal voor. Buranelli rent richting de bal. Buranelli draait met de bal, schiet en ... Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Dèsses Bangui 3:1

20e minuut.
Hong Ming heeft problemen om de bal te vangen. Campitelli is nu in balbezit. Campitelli geeft een hoge lob. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop geeft een hoge lob. Tylka heeft problemen om de bal te vangen. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Syposz rent richting de bal. Syposz geeft de bal voor. Buranelli springt en kopt de bal. Jarząb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Dèsses Bangui 4:1

26e minuut.
Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak rent richting de bal. Dzigoński maakt een afschuwelijke overtreding. Dzigoński krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sielicki geeft een lange en hoge pass. Nuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuul met een sublieme pass. Sukop rent richting de bal. Sukop geeft een lange en hoge pass. Jarząb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buranelli krijgt zijn hoofd ertegen. Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Dèsses Bangui 5:1

30e minuut.
Campitelli geeft een lange en hoge pass. Szymaniak kopt de bal weg. Buranelli is nu in balbezit. Sukop rent richting de bal. Sukop schiet op doel. Jarząb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Aguiar onderschept slim de pass. Aguiar geeft een hoge lob. Sukop kopt de bal weg. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klungelig pakt Sukop de bal. Descalzi rent richting de bal. Descalzi speelt de bal door. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Buranelli is nu in balbezit. Buranelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sukop de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ... Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Dèsses Bangui 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 27%, Dèsses Bangui 73%.
Team Bachi - Dèsses Bangui 6:1

54e minuut.
Descalzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Ladu de bal. Buranelli rent richting de bal. Buranelli draait met de bal, schiet en ... Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Dèsses Bangui 7:1

57e minuut.
Buranelli probeert naar een medespeler te passen. Syposz is nu in balbezit. Syposz passt de bal met de wreef. Sukop is nu in balbezit. Sukop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Dèsses Bangui 8:1

60e minuut.
Syposz verovert de bal door een tackle van achteren. Syposz speelt de bal door. Daar is Buranelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buranelli schiet op doel. Jarząb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - Dèsses Bangui 9:1

65e minuut.
Tüzel trapt de bal weg van het doel. Buranelli kopt de bal weg. Sukop heeft problemen om de bal te vangen. Buranelli rent richting de bal. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. Jarząb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Jarząb niet meer kan verder spelen. van de Kasteele komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladu is nu in balbezit. Buranelli verovert de bal door een tackle van achteren. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. van de Kasteele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Sielicki kopt de bal weg. Daar is Buranelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buranelli met een sublieme pass. Sukop rent richting de bal. Sukop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buranelli rent richting de bal. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. van de Kasteele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Hong Ming is nu in balbezit. Strujac probeert naar een medespeler te passen. Nuul speelt de bal door. Sukop is nu in balbezit. Sukop schiet op doel. van de Kasteele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ladu geeft een hoge lob. Inworp. Syposz met de inworp. Descalzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Descalzi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 36%, Dèsses Bangui 64%.
Team Bachi - Dèsses Bangui 9:1