Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dèsses Bangui Team Bachi
Bangui Tactiek stranger thing
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 48.9
average Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Campitelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syposz is nu in balbezit. Syposz passt de bal in één keer door. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli schiet op doel. van de Kasteele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Team Bachi 0:1

11e minuut.
Descalzi rent richting de bal. Descalzi passt de bal met de wreef. Sukop rent richting de bal. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli haalt uit met een fantastische trap. van de Kasteele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Team Bachi 0:2

13e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft de bal voor. Buranelli kopt de bal weg. Sukop rent richting de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Campitelli speelt de bal door. Sukop is nu in balbezit. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli schiet op doel. van de Kasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Team Bachi 0:3

18e minuut.
Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu passt de bal zonder na te denken. Syposz probeert naar een medespeler te passen. Buranelli is nu in balbezit. Buranelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Tylka geeft een lange en hoge pass. Buranelli is nu in balbezit. Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli onderschept slim de pass. Buranelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Team Bachi 0:4

32e minuut.
Harmadić passt de bal zonder na te denken. Nuul rent richting de bal. Nuul geeft de bal voor. Syposz rent richting de bal. Syposz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Buranelli controleert de bal met de borst. Sukop is nu in balbezit. Buranelli rent richting de bal. Buranelli schiet op doel. van de Kasteele probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Buranelli rent richting de bal. Sukop rent richting de bal. Buranelli rent richting de bal. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Team Bachi 0:5

41e minuut.
Buranelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaminski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dèsses Bangui 59%, Team Bachi 41%.
Dèsses Bangui - Team Bachi 0:5

50e minuut.
Aguiar geeft een hoge lob. Kaminski kopt de bal weg. Campitelli heeft problemen om de bal te vangen. Syposz onderschept slim de pass. Syposz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz passt de bal in één keer door. Kaminski rent richting de bal. Kaminski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dèsses Bangui - Team Bachi 0:6

60e minuut.
Sielicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Sukop de bal. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop verovert de bal door een tackle van achteren. Sukop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Sielicki de bal onder controle te krijgen. Sukop rent richting de bal. Sielicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sielicki krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sukop rent richting de bal. Kaminski is nu in balbezit. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminski is nu in balbezit. Kaminski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Filut passt de bal in één keer door. Harmadić is nu in balbezit. Harmadić speelt de bal door. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming draait met de bal, schiet en ... Tüzel bokst de bal weg.

77e minuut.
Nuul is nu in balbezit. Nuul probeert naar een medespeler te passen. Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminski onderschept slim de pass. Kaminski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sukop onderschept slim de pass. Negomireanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brunclík. Brunclík krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Aguiar geeft een lange en hoge pass. Descalzi heeft problemen om de bal te vangen. Syposz probeert naar een medespeler te passen. Sukop rent richting de bal. Sukop haalt uit met een fantastische trap. van de Kasteele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dèsses Bangui 60%, Team Bachi 40%.
Dèsses Bangui - Team Bachi 0:6