Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stressless BlauwZwart
433 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 34
solid Schieten adequate
average Passen average
excellent Verdedigen average


6e minuut.
Trnić rent richting de bal. Trnić passt de bal in één keer door. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck rent richting de bal. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - BlauwZwart 1:0

10e minuut.
van Alphen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogge met de inworp. Klungelig pakt de Theux de Meylandt de bal. de Theux de Meylandt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
de Theux de Meylandt kopt de bal weg. Soens is nu in balbezit. Vokolský maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vokolský naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Loois bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnić verovert de bal door een tackle van achteren. Trnić probeert naar een medespeler te passen. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck schiet op doel. Duinslaeger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal zonder na te denken. Accareddu is nu in balbezit. Accareddu schiet op doel. Duinslaeger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - BlauwZwart 2:0

20e minuut.
Accareddu is nu in balbezit. Lazou is nu in balbezit. Accareddu begaat een overtreding. Accareddu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardes speelt de bal door. Accareddu heeft problemen om de bal te vangen. Accareddu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 62%, BlauwZwart 38%.
stressless - BlauwZwart 2:0

47e minuut.
Peciga geeft de bal voor. Janbeck kopt de bal weg. Daar is Lazou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accareddu verovert de bal door een tackle van achteren. Accareddu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Büchner onderschept slim de pass. Büchner speelt de bal door. Accareddu rent richting de bal. Accareddu haalt uit met een fantastische trap. Duinslaeger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Janbeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck verovert de bal door een tackle van achteren. Janbeck schiet op doel. Duinslaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stressless - BlauwZwart 3:0

81e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Van Buyten is nu in balbezit. Accareddu onderschept slim de pass. Accareddu schiet op doel. Paal! Duinslaeger bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
van Alphen geeft de bal voor. Inworp. Rogge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stressless 59%, BlauwZwart 41%.
stressless - BlauwZwart 3:0