Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlauwZwart stressless
442 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 38.5
adequate Schieten very good
average Passen average
average Verdedigen very good


11e minuut.
Inworp. Bernardes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Accareddu is nu in balbezit. Accareddu schiet op doel. Duinslaeger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - stressless 0:1

16e minuut.
Bernardes controleert de bal met de borst. Bernardes passt de bal met de wreef. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel. Duinslaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - stressless 0:2

24e minuut.
Folkestad passt de bal in één keer door. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck passt de bal met de wreef. Accareddu probeert de bal met de borst te controleren. Accareddu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - stressless 0:3

29e minuut.
Trnić rent richting de bal. Wuyts verovert de bal door een tackle van achteren. Wuyts passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de Theux de Meylandt de bal. de Theux de Meylandt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ott probeert naar een medespeler te passen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Van Buyten zijn tegenspeler op de grond. Van Buyten krijgt een gele kaart. Biaram is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janbeck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Accareddu is nu in balbezit. Accareddu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Loois speelt de bal door. Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - stressless 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 48%, stressless 52%.
BlauwZwart - stressless 1:3

48e minuut.
Soens met een sublieme pass. Rogge is nu in balbezit. Rogge met een sublieme pass. Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - stressless 2:3

53e minuut.
Bernardes kopt de bal weg. Accareddu rent richting de bal. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudecki met een snelle inworp. Folkestad geeft een lange en hoge pass. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Duinslaeger trapt de bal weg van het doel. Biaram geeft een hoge lob. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - stressless 2:4

60e minuut.
Calvo controleert de bal met de borst. Calvo speelt de bal door. Soens met een sublieme pass. Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biaram met een snelle inworp. Lazou rent richting de bal. Accareddu onderschept slim de pass. Accareddu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Prodanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rogge de bal. Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Accareddu is nu in balbezit. Accareddu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - stressless 2:5

70e minuut.
Rogge probeert naar een medespeler te passen. Van Buyten is nu in balbezit. Accareddu begaat een overtreding. Accareddu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
van Alphen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Alphen geeft de bal voor. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janbeck rent richting de bal. Janbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - stressless 2:6

75e minuut.
Trnić passt de bal zonder na te denken. Bernardes rent richting de bal. Bernardes geeft een hoge lob. Janbeck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlauwZwart - stressless 2:7

81e minuut.
Bernardes passt de bal met de wreef. Rudecki heeft problemen om de bal te vangen. Rudecki passt de bal in één keer door. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stafford onderschept slim de pass. Stafford geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Biaram de bal onder controle te krijgen. Wuyts is nu in balbezit. Wuyts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlauwZwart 51%, stressless 49%.
BlauwZwart - stressless 2:7