Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei hbt aalst
4-4-2 Dynamic Tactiek 3_5_2_a
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten very good
adequate Passen formidable
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Neag onderschept slim de pass. Neag probeert naar een medespeler te passen. Koźluk speelt de bal door. Caspers is nu in balbezit. Caspers schiet op doel. Kadłubowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers geeft een lange en hoge pass. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor haalt uit met een fantastische trap. Kadłubowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hbt aalst 0:1

17e minuut.
Koźluk probeert naar een medespeler te passen. Sárközy is nu in balbezit. Caspers onderschept slim de pass. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Kadłubowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hbt aalst 0:2

19e minuut.
Słoniak speelt de bal door. Onwuachi met een sublieme pass. Ślusarczyk probeert naar een medespeler te passen. Troonen is nu in balbezit. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lloret geeft een hoge lob. Onwuachi probeert de bal aan de voet te houden. Koźluk is nu in balbezit. Koźluk geeft een hoge lob. Goor krijgt zijn hoofd ertegen. Kadłubowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Goor kan de bal niet met de borst controleren. Słoniak rent richting de bal. Goor maakt een afschuwelijke overtreding. Goor krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pollaris onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solito. Pollaris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Depinois met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Wysopal de bal. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lloret kopt de bal weg. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi geeft een hoge lob. Daar is Troonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troonen schiet op doel. Płuciennik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken rent richting de bal. Francken passt de bal zonder na te denken. Troonen is nu in balbezit. Troonen schiet op doel. Płuciennik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hbt aalst 1:2

41e minuut.
Francken rent richting de bal. Solito begaat een overtreding. Francken raakt geblesseerd tijdens het duel. Van de Paar met een snel genomen vrije trap. Troonen rent richting de bal. Troonen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 58%, hbt aalst 42%.
Thor Waterschei - hbt aalst 1:2

48e minuut.
Póvoas geeft de bal voor. Goor kopt de bal weg. Van de Paar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solito geeft een hoge lob. Caspers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gavelda is nu in balbezit. Pollaris rent richting de bal. Gavelda onderschept slim de pass. Gavelda geeft een hoge lob. Caspers krijgt zijn hoofd ertegen. Kadłubowski bokst de bal weg.

51e minuut.
Koźluk rent richting de bal. Koźluk speelt de bal door. Caspers is nu in balbezit. Caspers draait met de bal, schiet en ... Kadłubowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

53e minuut.
Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi geeft een hoge lob. Troonen is nu in balbezit. Troonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thor Waterschei - hbt aalst 2:2

55e minuut.
Pollaris onderschept slim de pass. Pollaris passt de bal zonder na te denken. Francken speelt de bal door. Troonen heeft problemen om de bal te vangen. Troonen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Płuciennik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Koźluk is nu in balbezit. Koźluk passt de bal in één keer door. Caspers is nu in balbezit. Caspers haalt uit met een fantastische trap. Kadłubowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - hbt aalst 2:3

70e minuut.
Caspers probeert naar een medespeler te passen. Goor is nu in balbezit. Sonet rent richting de bal. Goor onderschept slim de pass. Goor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pollaris probeert naar een medespeler te passen. Francken rent richting de bal. Francken passt de bal met de wreef. Troonen is nu in balbezit. Troonen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thor Waterschei - hbt aalst 3:3

72e minuut.
Foket bereikt de bal nog maar net als eerste. Foket speelt de bal door. Klungelig pakt Gavelda de bal. Gavelda geeft een hoge lob. Goor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Solito speelt de bal door. Gavelda is nu in balbezit. Gavelda speelt de bal door. Goor rent richting de bal. Goor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Słoniak geeft de bal voor. Póvoas speelt de bal door. Gavelda probeert naar een medespeler te passen. Póvoas geeft een hoge lob. Caspers krijgt zijn hoofd ertegen. Kadłubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Inworp. Butler komt het veld opgelopen. van Hout komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Koźluk rent richting de bal. Koźluk geeft de bal voor. Solito kopt de bal weg. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 63%, hbt aalst 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thor Waterschei - hbt aalst 3:3