Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanelteam Rokade Bowl Area
442 Tactiek 343 middelijn
54% Balbezit 46%
68% Spel op eigen helft 32%
12 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 49.7
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Bajron de bal. Bajron passt de bal met de wreef. Abat met een sublieme pass. Krajcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajcer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rosocha geeft een lange en hoge pass. Macavei kopt de bal weg. Krajcer rent richting de bal. Krajcer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Rokade Bowl Area 0:1

17e minuut.
Chirmuş speelt de bal door. Partini bereikt de bal nog maar net als eerste. Partini passt de bal in één keer door. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz draait met de bal, schiet en ... Geroldinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode onderschept slim de pass. Maierbode passt de bal zonder na te denken. Krajcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajcer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bajron speelt de bal door. Maierbode rent richting de bal. Maierbode geeft een hoge lob. Abat springt en kopt de bal. Mocanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Rokade Bowl Area 0:2

30e minuut.
Coca rent richting de bal. Bajron verovert de bal door een tackle van achteren. Bajron passt de bal in één keer door. Abat is nu in balbezit. Abat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Maierbode raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gustavinho komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Rokade Bowl Area 1:2

37e minuut.
Lantz onderschept slim de pass. Peszko is nu in balbezit. Peszko passt de bal met de wreef. Daar is Lantz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantz schiet op doel. Geroldinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Băcanu passt de bal in één keer door. Mikuš rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosocha. Rosocha krijgt een gele kaart. Mikuš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Partini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lantz is nu in balbezit. Lantz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Froger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krajcer is nu in balbezit. Krajcer geeft de bal voor. Abat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Rokade Bowl Area 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 75%, Rokade Bowl Area 25%.
chanelteam - Rokade Bowl Area 1:3

51e minuut.
Lantz kan de bal niet met de borst controleren. Lantz passt de bal in één keer door. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Rokade Bowl Area 2:3

54e minuut.
Partini rent richting de bal. Partini passt de bal in één keer door. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz draait met de bal, schiet en ... Geroldinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chanelteam - Rokade Bowl Area 3:3

58e minuut.
Coca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lantz de bal. Lantz passt de bal zonder na te denken. Mikuš rent richting de bal. Mikuš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Rokade Bowl Area 4:3

66e minuut.
Daar is Abat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macavei met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasar de bal. Krajcer is nu in balbezit. Krajcer haalt uit met een fantastische trap. Mocanu bokst de bal weg.

67e minuut.
Macavei geeft een hoge lob. Piosik is nu in balbezit. Piosik speelt de bal door. Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Seserego bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger verovert de bal door een tackle van achteren. Vasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger verovert de bal door een tackle van achteren. Froger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Calvo passt de bal met de wreef. Chirmuş heeft problemen om de bal te vangen. Lantz rent richting de bal. Daar is Lantz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantz schiet op doel. Geroldinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikuš is nu in balbezit. Mikuš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Rokade Bowl Area 5:3

79e minuut.
Coca met een sublieme pass. Băcanu rent richting de bal. Peszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peszko krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Băcanu passt de bal in één keer door. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca geeft de bal voor. Lantz rent richting de bal. Lantz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Partini rent richting de bal. Abat verovert de bal door een tackle van achteren. Márkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat verovert de bal door een tackle van achteren. Abat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 61%, Rokade Bowl Area 39%.
chanelteam - Rokade Bowl Area 5:3