Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rokade Bowl Area chanelteam
442 Tactiek 442
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen hopeless


3e minuut.
Daar is Abat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreira is nu in balbezit. Moreira probeert naar een medespeler te passen. Abat is nu in balbezit. Abat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 1:0

5e minuut.
Moreira rent richting de bal. Moreira passt de bal zonder na te denken. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat rent richting de bal. Abat haalt uit met een fantastische trap. Collin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Inworp. Pisani met een snelle inworp. Bajron geeft de bal voor. Froger is nu in balbezit. Froger draait met de bal, schiet en ... Collin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 2:0

8e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Moreira passt de bal zonder na te denken. Froger heeft problemen om de bal te vangen. Froger draait met de bal, schiet en ... Laureys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Froger heeft problemen om de bal te vangen. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger verovert de bal door een tackle van achteren. Froger draait met de bal, schiet en ... Collin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 3:0

19e minuut.
Suys kan de bal niet met de borst controleren. Froger rent richting de bal. Suys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suys krijgt een gele kaart. Froger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jańczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abat heeft problemen om de bal te vangen. Abat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 4:0

25e minuut.
Bijnens probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maierbode neemt de hoekschop. Abat springt en kopt de bal. Collin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 5:0

26e minuut.
Coster bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger onderschept slim de pass. Froger geeft een lange en hoge pass. Abat rent richting de bal. Abat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bijnens trapt de bal weg van het doel. Moreira is nu in balbezit. Moreira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abat de bal. Abat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Collin met een harde bal richting middenveld. Maierbode kopt de bal weg. Froger rent richting de bal. Froger draait met de bal, schiet en ... Collin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bajron is nu in balbezit. Bajron geeft een lange en hoge pass. Abat kopt de bal weg. Froger is nu in balbezit. Froger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De Fraey heeft problemen om de bal te vangen. Maierbode bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode speelt de bal door. Froger rent richting de bal. Froger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Collin trapt de bal weg. Pisani speelt de bal door. Klungelig pakt Abat de bal. Abat schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Eeckhout heeft problemen om de bal te vangen. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak speelt de bal door. Abat rent richting de bal. Abat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Collin trapt de bal weg van het doel. Abat heeft problemen om de bal te vangen. Abat geeft de bal voor. Froger is nu in balbezit. Froger schiet op doel. Collin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Abat haalt uit met een fantastische trap. Bijnens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maierbode neemt de hoekschop. Abat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pisani speelt de bal door. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 6:0

43e minuut.
Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira passt de bal zonder na te denken. Froger heeft problemen om de bal te vangen. Froger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 11%, chanelteam 89%.
Rokade Bowl Area - chanelteam 7:0

46e minuut.
Nainggolan speelt de bal door. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani met een sublieme pass. Froger is nu in balbezit. Froger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 8:0

48e minuut.
Damme is nu in balbezit. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira passt de bal in één keer door. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat draait met de bal, schiet en ... Collin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 9:0

51e minuut.
Bajron passt de bal met de wreef. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode rent richting de bal. Maierbode geeft een lange en hoge pass. Abat springt en kopt de bal. Collin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Froger rent richting de bal. Froger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 10:0

56e minuut.
Damme is nu in balbezit. Bajron verovert de bal door een tackle van achteren. Bajron probeert naar een medespeler te passen. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Pisani met een snelle inworp. Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajron geeft een hoge lob. Froger krijgt zijn hoofd ertegen. Collin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bajron passt de bal met de wreef. Abat is nu in balbezit. Abat geeft de bal voor. Froger heeft problemen om de bal te vangen. Froger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 11:0

62e minuut.
Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira is nu in balbezit. Moreira met een sublieme pass. Abat rent richting de bal. Abat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak passt de bal zonder na te denken. Nainggolan rent richting de bal. Froger onderschept slim de pass. Froger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Collin neemt vlug de vrije trap. Moreira rent richting de bal. Moreira passt de bal zonder na te denken. Abat is nu in balbezit. Abat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collin trapt de bal weg van het doel. Eeckhout kopt de bal weg. Klungelig pakt Abat de bal. Abat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De Wever geeft de bal voor. Moreira rent richting de bal. Moreira probeert naar een medespeler te passen. Abat is nu in balbezit. Abat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha onderschept slim de pass. Rosocha geeft een hoge lob. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger haalt uit met een fantastische trap. Collin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moreira is nu in balbezit. Moreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani geeft een lange en hoge pass. Moreira kopt de bal weg. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Damme rent richting de bal. Bajron onderschept slim de pass. Bajron met een sublieme pass. Moreira is nu in balbezit. Moreira geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat schiet op doel. Collin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bijnens geeft een hoge lob. Maierbode kopt de bal weg. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger draait met de bal, schiet en ... Collin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rokade Bowl Area - chanelteam 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rokade Bowl Area 16%, chanelteam 84%.
Rokade Bowl Area - chanelteam 12:0