Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanelteam Steaua Del Grande
442 Tactiek SDefG
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Coca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soares Filho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kafka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Collins onderschept slim de pass. Storry met een sublieme pass. Hüseynoğlu met een sublieme pass. Incardona is nu in balbezit. Incardona schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Filho geeft een lange en hoge pass. Hüseynoğlu springt en kopt de bal. Mocanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Steaua Del Grande 0:1

10e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz verovert de bal door een tackle van achteren. Lantz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chanelteam - Steaua Del Grande 1:1

13e minuut.
Wołyniec passt de bal zonder na te denken. Kafka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafka passt de bal met de wreef. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Macavei de bal. Incardona rent richting de bal. Incardona draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Coca rent richting de bal. Soares Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Soares Filho heeft problemen om de bal te vangen. Soares Filho geeft een hoge lob. Macavei kopt de bal weg. Mocanu bokst de bal weg. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Steaua Del Grande 1:2

28e minuut.
Daar is Incardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafka speelt de bal door. Hüseynoğlu is nu in balbezit. Hüseynoğlu schiet op doel. Mocanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Steaua Del Grande 1:3

32e minuut.
Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hüseynoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soares Filho geeft een lange en hoge pass. Incardona springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Macavei de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soares Filho zal de hoekschop nemen. Hüseynoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mocanu bokst de bal weg. Macavei kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Coca de bal onder controle te krijgen. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Seserego raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qualls komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Daar is Coca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coca raakt geblesseerd tijdens het duel. Coca met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Storry de bal. Mikuš is nu in balbezit. Mikuš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Steaua Del Grande 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 59%, Steaua Del Grande 41%.
chanelteam - Steaua Del Grande 2:3

46e minuut.
Morillas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Qualls de bal. Qualls passt de bal in één keer door. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kafka is nu in balbezit. Kafka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Márkus de bal. Incardona is nu in balbezit. Incardona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kafka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Partini bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu speelt de bal door. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lantz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chanelteam - Steaua Del Grande 3:3

56e minuut.
Soares Filho geeft een hoge lob. Incardona kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Partini de bal onder controle te krijgen. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kafka onderschept slim de pass. Kafka speelt de bal door. Wołyniec geeft een hoge lob. Soares Filho geeft een hoge lob. Incardona krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 50%, Steaua Del Grande 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chanelteam - Steaua Del Grande 3:3