Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.15 [del]
  • Stadion: FC Amber
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 32000
FC Ridders chanelteam
541 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Poplašen passt de bal met de wreef. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ... Macavei probeert de bal aan de voet te houden. Márkus onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Băcanu is nu in balbezit. Băcanu geeft een lange en hoge pass. Mikuš is nu in balbezit. Mikuš schiet op doel. Borbás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - chanelteam 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Qualls de bal. Elslander rent richting de bal. Qualls verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Partini de bal. Poplašen rent richting de bal. Poplašen passt de bal in één keer door. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Partini speelt de bal door. Mikuš rent richting de bal. Borbás met een sublieme pass. Fina is nu in balbezit. Fina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Epulef raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stroobants komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Poplašen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasar met een sublieme pass. Mikuš is nu in balbezit. Klungelig pakt Mikuš de bal. Mikuš haalt uit met een fantastische trap. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - chanelteam 0:2

23e minuut.
Vasar geeft een hoge lob. Qualls probeert naar een medespeler te passen. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mikuš geeft een lange en hoge pass. Stroobants rent richting de bal. Lantz verovert de bal door een tackle van achteren. Lantz haalt uit met een fantastische trap. Borbás maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Borbás met een harde bal richting middenveld. Băcanu kopt de bal weg. Lantz is nu in balbezit. Lantz haalt uit met een fantastische trap. Borbás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - chanelteam 0:3

45e minuut.
Morillas passt de bal zonder na te denken. Collin rent richting de bal. Lantz verovert de bal door een tackle van achteren. Lantz haalt uit met een fantastische trap. Borbás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - chanelteam 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ridders 54%, chanelteam 46%.
FC Ridders - chanelteam 0:4

53e minuut.
Coca passt de bal met de wreef. Macavei met een sublieme pass. Poloczek heeft problemen om de bal te vangen. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Collin de bal. Collin onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morillas zal de hoekschop nemen. Lantz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Márkus is nu in balbezit. Márkus geeft de bal voor. Morillas kopt de bal weg. Lantz is nu in balbezit. Lantz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Vasar is nu in balbezit. Vasar geeft de bal voor. Băcanu speelt de bal door. Lantz rent richting de bal. Lantz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Poplašen geeft de bal voor. Klungelig pakt Partini de bal. Dierick probeert naar een medespeler te passen. Fina is nu in balbezit. Fina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei geeft een lange en hoge pass. Băcanu kopt de bal weg. Lantz rent richting de bal. Lantz draait met de bal, schiet en ... Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - chanelteam 0:5

88e minuut.
Băcanu met een sublieme pass. Bechara is nu in balbezit. Bechara passt de bal in één keer door. Băcanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Qualls probeert naar een medespeler te passen. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ridders 59%, chanelteam 41%.
FC Ridders - chanelteam 0:5