Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOZERS Mastellen
Normal Tactiek rita11
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Déspota kopt de bal weg. Klungelig pakt Lima Solá de bal. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Mastellen 0:1

12e minuut.
Nõelaja rent richting de bal. Krupalija onderschept slim de pass. Krupalija passt de bal zonder na te denken. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bordakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bordakiewicz met een sublieme pass. Florescu is nu in balbezit. Florescu geeft de bal voor. Ţugulea maakt een snoekduik en kopt de bal. Bobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Florescu passt de bal met de wreef. Déspota rent richting de bal. Déspota passt de bal in één keer door. Krupalija is nu in balbezit. Krupalija draait met de bal, schiet en ... Bobos bokst de bal weg.

31e minuut.
Déspota geeft een lange en hoge pass. Lima Solá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugulea schiet op doel. Bobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Mastellen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 72%, Mastellen 28%.
LOZERS - Mastellen 0:2

49e minuut.
Szczyptański met een sublieme pass. Naas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naas passt de bal in één keer door. Krupalija is nu in balbezit. Krupalija schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Mateo geeft een hoge lob. Nasolu is nu in balbezit. Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Mastellen 0:3

53e minuut.
Babusci geeft de bal voor. Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasolu rent richting de bal. Nasolu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mateo de bal onder controle te krijgen. Lamouchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bordakiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Florescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florescu geeft een lange en hoge pass. Ţugulea krijgt zijn hoofd ertegen. Bobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Szczyptański is nu in balbezit. Szczyptański geeft een lange en hoge pass. Krupalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupalija schiet op doel. Bobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Mastellen 0:4

61e minuut.
Krupalija heeft problemen om de bal te vangen. Krupalija speelt de bal door. Déspota met een sublieme pass. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Bobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Mastellen 0:5

66e minuut.
Capral heeft problemen om de bal te vangen. Ţugulea is nu in balbezit. Carbonell speelt de bal door. Krupalija is nu in balbezit. Krupalija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bordakiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipnicki met een snelle inworp. Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Cuesta schiet op doel. Lamouchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klatter passt de bal in één keer door. Bordakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bordakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Krupalija is nu in balbezit. Krupalija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Florescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krupalija rent richting de bal. Krupalija met een sublieme pass. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Szczyptański verovert de bal door een tackle van achteren. Szczyptański passt de bal zonder na te denken. Déspota speelt de bal door. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Nasolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mateo de bal onder controle te krijgen. Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Mastellen 1:5

85e minuut.
Capral passt de bal met de wreef. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Krupalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupalija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szczyptański passt de bal zonder na te denken. Florescu rent richting de bal. Florescu passt de bal in één keer door. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea schiet op doel. Bobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Inworp. Antolak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Déspota speelt de bal door. Krupalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupalija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Florescu geeft de bal voor. Ţugulea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krupalija de bal onder controle te krijgen. Déspota rent richting de bal. Déspota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 60%, Mastellen 40%.
LOZERS - Mastellen 1:5