Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastellen LOZERS
rita11 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 49.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Lerga speelt de bal door. Lipnicki rent richting de bal. Mateo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Lipnicki draait met de bal, schiet en ... Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Vignal met een sublieme pass. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga met een sublieme pass. Lipnicki rent richting de bal. Lipnicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Naas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Olaru met de inworp. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea geeft een hoge lob. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Florescu passt de bal zonder na te denken. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea passt de bal in één keer door. Daar is Joasaare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joasaare draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Szczyptański passt de bal zonder na te denken. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea passt de bal zonder na te denken. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota geeft de bal voor. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Lerga passt de bal zonder na te denken. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - LOZERS 0:1

32e minuut.
Inworp. Antolak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Déspota speelt de bal door. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Florescu speelt de bal door. Fanaras onderschept slim de pass. Naas rent richting de bal. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 45%, LOZERS 55%.
Mastellen - LOZERS 0:1

53e minuut.
Mateo geeft een hoge lob. Joasaare is nu in balbezit. Joasaare passt de bal in één keer door. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bölen speelt de bal door. Cuesta rent richting de bal. Szczyptański begaat een overtreding. Szczyptański krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Naas de bal onder controle te krijgen. Bölen speelt de bal door. Lipnicki rent richting de bal. Cuesta rent richting de bal. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Carbonell geeft een lange en hoge pass. Daar is Naas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naas geeft een lange en hoge pass. Joasaare is nu in balbezit. Joasaare draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mateo verovert de bal door een tackle van achteren. Mateo speelt de bal door. Florescu geeft een hoge lob. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi bokst de bal weg.

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kiskapusi niet meer kan verder spelen. Verlinden komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ţugulea rent richting de bal. Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Joasaare rent richting de bal. Joasaare schiet op doel. Verlinden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mastellen - LOZERS 1:1

81e minuut.
Carbonell controleert de bal met de borst. Joasaare speelt de bal door. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - LOZERS 2:1

85e minuut.
Naas passt de bal zonder na te denken. Carbonell onderschept slim de pass. Nõelaja met een sublieme pass. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki schiet op doel. Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 47%, LOZERS 53%.
Mastellen - LOZERS 2:1