Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOZERS Steaua Del Grande
Normal Tactiek SDefG
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Magowski passt de bal met de wreef. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu passt de bal in één keer door. Incardona rent richting de bal. Incardona haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Incardona onderschept slim de pass. Incardona passt de bal zonder na te denken. Soares Filho met een sublieme pass. Hüseynoğlu is nu in balbezit. Hüseynoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Inworp. Magowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kafka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafka geeft een lange en hoge pass. Incardona krijgt zijn hoofd ertegen. Kiskapusi bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Hüseynoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafka is nu in balbezit. Kafka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Incardona de bal. Incardona draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu schiet op doel. Kiskapusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Steaua Del Grande 0:1

14e minuut.
Auwerx kopt de bal weg. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magowski. Nasolu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nasolu kan niet meer verder spelen. Lenstra komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kafka passt de bal met de wreef. Incardona rent richting de bal. Incardona passt de bal in één keer door. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - Steaua Del Grande 0:2

33e minuut.
Bölen met een sublieme pass. Lipnicki rent richting de bal. Lambot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lambot krijgt een gele kaart. Lipnicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Lenstra kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kafka passt de bal met de wreef. Soares Filho is nu in balbezit. Capral bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Filho onderschept slim de pass. Soares Filho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lambot rent richting de bal. Lenstra verovert de bal door een tackle van achteren. Lenstra speelt de bal door. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Bölen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 62%, Steaua Del Grande 38%.
LOZERS - Steaua Del Grande 0:2

62e minuut.
Kiskapusi met een sublieme pass. Magowski is nu in balbezit. Magowski passt de bal in één keer door. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Bölen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Bölen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Storry geeft de bal voor. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu probeert naar een medespeler te passen. Soares Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Filho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kafka met de inworp. Magowski rent richting de bal. Magowski geeft de bal voor. Soares Filho heeft problemen om de bal te vangen. Soares Filho geeft een lange en hoge pass. Paal! Kiskapusi bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 59%, Steaua Del Grande 41%.
LOZERS - Steaua Del Grande 0:2