Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastellen Rokade Bowl Area
rita11 Tactiek 451 cent-aanval
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Froger rent richting de bal. Froger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Babusci de bal. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Froger rent richting de bal. Froger geeft een hoge lob. Babusci heeft problemen om de bal te vangen. Abat rent richting de bal. Abat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupalija is nu in balbezit. Bajron is nu in balbezit. Krupalija verovert de bal door een tackle van achteren. Krupalija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Peszko passt de bal zonder na te denken. Krajcer rent richting de bal. Krajcer passt de bal in één keer door. Daar is Abat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Krajcer passt de bal in één keer door. Pisani kan de bal niet met de borst controleren. Pisani met een sublieme pass. Abat is nu in balbezit. Abat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rosocha is nu in balbezit. Krupalija verovert de bal door een tackle van achteren. Krupalija met een sublieme pass. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Rokade Bowl Area 1:0

40e minuut.
Déspota passt de bal zonder na te denken. Peszko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antolak. Antolak krijgt een gele kaart. Peszko raakt geblesseerd tijdens het duel. Jańczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 60%, Rokade Bowl Area 40%.
Mastellen - Rokade Bowl Area 1:0

49e minuut.
Abat is nu in balbezit. Mateo onderschept slim de pass. Mateo geeft een lange en hoge pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Geroldinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Szczyptański passt de bal met de wreef. Jańczak probeert naar een medespeler te passen. Déspota probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel. Geroldinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rosocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupalija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Rokade Bowl Area 2:0

55e minuut.
Bajron probeert naar een medespeler te passen. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger passt de bal zonder na te denken. Krajcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajcer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Naas onderschept slim de pass. Naas geeft een lange en hoge pass. Rosocha probeert de bal met de borst te controleren. Krupalija verovert de bal door een tackle van achteren. Krupalija schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Déspota met een sublieme pass. Naas rent richting de bal. Naas passt de bal zonder na te denken. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mateo geeft de bal voor. Jańczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea schiet op doel. Geroldinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Rokade Bowl Area 3:0

78e minuut.
Bajron geeft een hoge lob. Babusci is nu in balbezit. Peszko onderschept slim de pass. Abat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Capitão kopt de bal weg. Bordakiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Bordakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Froger bereikt de bal nog maar net als eerste. Froger geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Krupalija passt de bal in één keer door. Florescu rent richting de bal. Florescu passt de bal met de wreef. Bordakiewicz geeft een hoge lob. Krupalija krijgt zijn hoofd ertegen. Geroldinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 50%, Rokade Bowl Area 50%.
Mastellen - Rokade Bowl Area 3:0