Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc angwin chanelteam
play Tactiek 442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 50.4
adequate Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Morillas passt de bal in één keer door. Partini is nu in balbezit. Partini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalajdžisalihović de bal. Qualls geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vasar passt de bal zonder na te denken. Qualls rent richting de bal. Qualls met een sublieme pass. Mikuš rent richting de bal. Mikuš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Qualls passt de bal zonder na te denken. Mikuš rent richting de bal. Mikuš speelt de bal door. Lantz rent richting de bal. Lantz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Partini passt de bal zonder na te denken. Qualls rent richting de bal. Qualls passt de bal in één keer door. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Curi kopt de bal weg. Vervaecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaecke met een sublieme pass. Miari bereikt de bal nog maar net als eerste. Miari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Szeląg met een snelle inworp. Miazga rent richting de bal. Miazga passt de bal met de wreef. de Ruijter is nu in balbezit. de Ruijter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szeląg met een snelle inworp. Miazga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 58%, chanelteam 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc angwin - chanelteam 0:0

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cienciała trapt de bal weg. Partini kopt de bal weg. Băcanu rent richting de bal. Băcanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - chanelteam 0:1

55e minuut.
Lantz verovert de bal door een tackle van achteren. Morillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillas geeft de bal voor. Mikuš krijgt zijn hoofd ertegen. Bafia bokst de bal weg.

63e minuut.
Márkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga is nu in balbezit. Miazga passt de bal met de wreef. de Ruijter is nu in balbezit. de Ruijter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc angwin - chanelteam 1:1

70e minuut.
Bafia met een harde bal richting middenveld. Partini controleert de bal met de borst. Băcanu geeft een lange en hoge pass. Lantz rent richting de bal. Lantz schiet op doel. Bafia bokst de bal weg.

74e minuut.
Băcanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kalajdžisalihović de bal. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš haalt uit met een fantastische trap. Bafia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - chanelteam 1:2

85e minuut.
Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls passt de bal in één keer door. Băcanu is nu in balbezit. Lantz is nu in balbezit. Lantz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - chanelteam 1:3

88e minuut.
Miari probeert naar een medespeler te passen. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ruijter onderschept slim de pass. de Ruijter draait met de bal, schiet en ... Mocanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc angwin - chanelteam 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc angwin 51%, chanelteam 49%.
Fc angwin - chanelteam 2:3