Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanelteam Fc angwin
442 Tactiek play
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 42.1
very good Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Lantz heeft problemen om de bal te vangen. Miazga rent richting de bal. Lantz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lantz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Partini verovert de bal door een tackle van achteren. Partini passt de bal in één keer door. Morillas rent richting de bal. Morillas geeft een lange en hoge pass. Lantz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Seserego de bal. Seserego speelt de bal door. Lantz rent richting de bal. Lantz schiet op doel. Svet probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Svet is nu in balbezit. Svet geeft een lange en hoge pass. Vasar kopt de bal weg. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš passt de bal met de wreef. Bafia bokst de bal weg.

18e minuut.
Morillas met een sublieme pass. Lantz rent richting de bal. Durinck onderschept slim de pass. Mikuš rent richting de bal. Mikuš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Fc angwin 1:0

23e minuut.
Mikuš kopt de bal weg. Svet geeft de bal voor. Daar is Partini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miari bereikt de bal nog maar net als eerste. Miari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Vasar geeft een lange en hoge pass. Lantz kopt de bal weg. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mikuš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuš schiet op doel. Bafia bokst de bal weg.

43e minuut.
de Ruijter kopt de bal weg. Márkus heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Miari zijn tegenspeler op de grond. Miari krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Márkus raakt geblesseerd tijdens het duel. Partini met een snel genomen vrije trap. Lantz kopt de bal weg. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš draait met de bal, schiet en ... Bafia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Fc angwin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 42%, Fc angwin 58%.
chanelteam - Fc angwin 2:0

50e minuut.
Morillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillas passt de bal met de wreef. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz draait met de bal, schiet en ... Bafia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Fc angwin 3:0

60e minuut.
Seserego met een snelle inworp. Partini is nu in balbezit. Partini geeft een hoge lob. Lantz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bafia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Băcanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Vasar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasar geeft de bal voor. Mikuš rent richting de bal. Mikuš haalt uit met een fantastische trap. Bafia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Aponte met een sublieme pass. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga probeert naar een medespeler te passen. de Ruijter rent richting de bal. de Ruijter geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Macavei onderschept slim de pass. Macavei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanczár met een snelle inworp. de Ruijter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vasar verovert de bal door een tackle van achteren. Vasar geeft een hoge lob. Lantz is nu in balbezit. Lantz schiet op doel. Bafia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chanelteam - Fc angwin 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanelteam 39%, Fc angwin 61%.
chanelteam - Fc angwin 4:0