Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Heusden-Voort Steaua Del Grande
Monte Titano Tactiek SDG
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 49
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Weber speelt de bal door. Wołyniec controleert de bal met de borst. Deffke rent richting de bal. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Maqomayev kopt de bal weg. Deffke rent richting de bal. Met opzet legt Magowski zijn tegenspeler op de grond. Magowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Luźny passt de bal in één keer door. Maqomayev heeft problemen om de bal te vangen. Maqomayev speelt de bal door. Deffke is nu in balbezit. Deffke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stefanello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luźny is nu in balbezit. Luźny draait met de bal, schiet en ... Stefanello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Steaua Del Grande 1:0

13e minuut.
Maqomayev passt de bal zonder na te denken. Lambot rent richting de bal. Deffke verovert de bal door een tackle van achteren. Deffke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Steaua Del Grande 2:0

15e minuut.
Hüseynoğlu onderschept slim de pass. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu onderschept slim de pass. Kafka rent richting de bal. Kafka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Storry de bal. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny geeft de bal voor. Deffke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Steaua Del Grande 3:0

36e minuut.
Maqomayev rent richting de bal. Collins onderschept slim de pass. Marcola rent richting de bal. Deffke verovert de bal door een tackle van achteren. Deffke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Soares Filho is nu in balbezit. Soares Filho probeert naar een medespeler te passen. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap. Incardona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kafka onderschept slim de pass. Kafka passt de bal zonder na te denken. Soares Filho geeft een hoge lob. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 56%, Steaua Del Grande 44%.
SV Heusden-Voort - Steaua Del Grande 3:0

49e minuut.
Illegems verovert de bal door een tackle van achteren. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny passt de bal met de wreef. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Luźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storry is nu in balbezit. Luźny onderschept slim de pass. Luźny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Steaua Del Grande 4:0

62e minuut.
Luźny passt de bal zonder na te denken. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqomayev passt de bal in één keer door. Deffke rent richting de bal. Deffke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Steaua Del Grande 5:0

72e minuut.
Storry rent richting de bal. Storry geeft de bal voor. Inworp. Luźny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illegems geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deffke kan de bal niet met de borst controleren. Deffke haalt uit met een fantastische trap. Stefanello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Steaua Del Grande 6:0

74e minuut.
Soares Filho geeft de bal voor. Kafka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Weber zijn tegenspeler op de grond. Kafka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kafka komt bij de bal en schiet. Paal!

78e minuut.
Maqomayev rent richting de bal. Maqomayev geeft de bal voor. Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deffke is nu in balbezit. Deffke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kafka is nu in balbezit. Kafka met een sublieme pass. Hüseynoğlu is nu in balbezit. Hüseynoğlu schiet op doel. Minszyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 46%, Steaua Del Grande 54%.
SV Heusden-Voort - Steaua Del Grande 6:0