Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ridders LOZERS
541 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 49.3
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


11e minuut.
Olaru speelt de bal door. Szczerbaniuk is nu in balbezit. Szczerbaniuk geeft een hoge lob. Daar is Poplašen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Olaru verovert de bal door een tackle van achteren. Fina onderschept slim de pass. Fina geeft een lange en hoge pass. Dierick geeft een lange en hoge pass. Poplašen krijgt zijn hoofd ertegen. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fanaras heeft problemen om de bal te vangen. Poplašen rent richting de bal. Poplašen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Lipnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collin is nu in balbezit. Collin passt de bal met de wreef. Poplašen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poplašen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nasolu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lenstra komt het veld opgelopen. Olaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capral bereikt de bal nog maar net als eerste. Capral geeft een lange en hoge pass. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki haalt uit met een fantastische trap. Borbás bokst de bal weg.

33e minuut.
Kairamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fina raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Poplašen neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - LOZERS 1:0

40e minuut.
Bölen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek onderschept slim de pass. Poloczek met een sublieme pass. Fina is nu in balbezit. Fina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ridders 32%, LOZERS 68%.
FC Ridders - LOZERS 1:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borbás trapt de bal weg. Olaru kopt de bal weg. Lenstra heeft problemen om de bal te vangen. Lenstra haalt uit met een fantastische trap. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Borbás niet meer kan verder spelen. Crăcan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bechara rent richting de bal. Bechara passt de bal met de wreef. Fina met een sublieme pass. Klungelig pakt Poplašen de bal. Poplašen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Poloczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru geeft een hoge lob. Kairamo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olaru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bölen zal de hoekschop nemen. Claesen heeft problemen om de bal te vangen. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Olaru met een sublieme pass. Szczerbaniuk probeert de bal aan de voet te houden. Szczerbaniuk met een sublieme pass. Lenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ridders - LOZERS 1:1

67e minuut.
Capral geeft de bal voor. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara passt de bal zonder na te denken. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenstra is nu in balbezit. Lenstra probeert naar een medespeler te passen. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki schiet op doel. Crăcan bokst de bal weg.

84e minuut.
Fina kan de bal niet met de borst controleren. Libert bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert speelt de bal door. Poplašen rent richting de bal. Poplašen draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fanaras onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ridders 55%, LOZERS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ridders - LOZERS 1:1