Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOZERS FC Ridders
Normal Tactiek 541
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 51.7
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


8e minuut.
Lipnicki rent richting de bal. Lenstra rent richting de bal. Szczerbaniuk begaat een overtreding. Szczerbaniuk krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Doeltrap. Borbás trapt de bal weg. Poplašen probeert naar een medespeler te passen. De Fraey bereikt de bal nog maar net als eerste. De Fraey draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De Fraey bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru verovert de bal door een tackle van achteren. Poplašen onderschept slim de pass. Poplašen haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOZERS - FC Ridders 0:1

41e minuut.
Carbonell speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukiełka met de inworp. Fina is nu in balbezit. Fina geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lipnicki met een sublieme pass. Lenstra is nu in balbezit. Szczerbaniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczerbaniuk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Olaru kan de bal niet met de borst controleren. Lenstra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poplašen. Poplašen krijgt een gele kaart. Lenstra roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lenstra kan niet meer verder spelen. Klatter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 63%, FC Ridders 37%.
LOZERS - FC Ridders 0:1

48e minuut.
Poplašen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Visser komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Olaru passt de bal met de wreef. Klatter is nu in balbezit. Klatter passt de bal met de wreef. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki draait met de bal, schiet en ... Paal! Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOZERS - FC Ridders 1:1

73e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru speelt de bal door. Klatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatter schiet op doel. Epulef probeert de bal aan de voet te houden. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Fanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanaras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vignal de bal. De Fraey bereikt de bal nog maar net als eerste. De Fraey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiskapusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dierick is nu in balbezit. Nõelaja rent richting de bal. Dierick schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dierick naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOZERS 51%, FC Ridders 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOZERS - FC Ridders 1:1