Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastellen chanelteam
rita11 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 47.8
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mocanu niet meer kan verder spelen. Comuna komt het veld opgelopen. Naas met een snelle inworp. Antolak geeft een hoge lob. Déspota kopt de bal weg. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 1:0

15e minuut.
Szczyptański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyptański geeft een lange en hoge pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 2:0

20e minuut.
Seserego bereikt de bal nog maar net als eerste. Seserego speelt de bal door. Mikuš rent richting de bal. Mikuš geeft de bal voor. Lantz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea passt de bal zonder na te denken. Joasaare rent richting de bal. Joasaare draait met de bal, schiet en ... Márkus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Florescu speelt de bal door. Joasaare is nu in balbezit. Joasaare passt de bal in één keer door. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Comuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lantz rent richting de bal. Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu passt de bal met de wreef. Joasaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare schiet op doel. Comuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Macavei de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Naas passt de bal met de wreef. Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Joasaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 3:0

42e minuut.
Déspota kopt de bal weg. Joasaare probeert de bal met de borst te controleren. Joasaare met een sublieme pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Déspota passt de bal met de wreef. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Partini is nu in balbezit. Ţugulea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 33%, chanelteam 67%.
Mastellen - chanelteam 3:0

54e minuut.
Déspota probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea passt de bal in één keer door. Joasaare controleert de bal met de borst. Joasaare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Băcanu passt de bal in één keer door. Daar is Lantz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 3:1

60e minuut.
Coca geeft de bal voor. Szczyptański is nu in balbezit. Szczyptański passt de bal in één keer door. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea schiet op doel. Comuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joasaare is nu in balbezit. Joasaare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 4:1

61e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Băcanu passt de bal in één keer door. Mateo rent richting de bal. Lantz onderschept slim de pass. Lantz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Joasaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joasaare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczyptański komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Joasaare de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 5:1

70e minuut.
Antolak passt de bal in één keer door. Vasar is nu in balbezit. Naas onderschept slim de pass. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel. De bal raakt de paal. Comuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joasaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Mikuš passt de bal met de wreef. Morillas rent richting de bal. Morillas passt de bal zonder na te denken. Lantz rent richting de bal. Lantz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Szczyptański geeft een hoge lob. Vasar controleert de bal met de borst. Naas onderschept slim de pass. Naas geeft een hoge lob. Joasaare springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Szczyptański onderschept slim de pass. Szczyptański met een sublieme pass. Joasaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare draait met de bal, schiet en ... Comuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 6:1

76e minuut.
Klungelig pakt Bordakiewicz de bal. Lantz rent richting de bal. Lantz probeert naar een medespeler te passen. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 6:2

82e minuut.
Naas met een sublieme pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Joasaare rent richting de bal. Joasaare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 7:2

84e minuut.
Lantz speelt de bal door. Mateo heeft problemen om de bal te vangen. Mikuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuš draait met de bal, schiet en ... Lamouchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - chanelteam 7:3

88e minuut.
Szczyptański met een sublieme pass. Joasaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare met een sublieme pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Comuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 44%, chanelteam 56%.
Mastellen - chanelteam 7:3